Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ilves löysi korvaajan Italiaan lähteneelle Eetu Mömmölle

Sylvanus Nimely hyökkääjä Ilves
AOP

Veikkausliiga-joukkue Ilves myi laitahyökkääjänsä Eetu Mömmön Serie B -seura Lecceen. Nyt tilalle hankittiin liberialainen Sylvanus Nimely.

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2023. Nimelyn edellinen seura on Kroatian pääsarjassa pelaava HNK Gorica. Ennen siirtoaan Kroatiaan helmikuussa 2021 hänen seuransa oli neljän kauden ajan venäläinen Spartak Moskova.

Spartakissa hän pelasi pääsääntöisesti Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa reservijoukkueessa, jonka riveissä hänelle kertyi 108 ottelua. Noissa otteluissa hän onnistui maalinteossa 23 kertaa ja maalien lisäksi hän antoi 15 maaliin johtanutta syöttöä. Spartakin edustusjoukkueessa Venäjän pääsarjassa hän pelasi yhden ottelun.

Nimely on parhaimmillaan keskushyökkääjänä, mutta hän on pelannut myös laitahyökkääjänä sekä vasemmalla että oikealla laidalla. Hän saapui Suomeen viime viikolla ja on Ilveksen käytettävissä lauantain vierasottelussa FC Interiä vastaan. 177-senttinen mies on pelannut Kroatian ja Venäjän lisäksi Tšekissä ja Liberiassa. Nimely on myös debytoinut Liberian maajoukkueessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat