Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Junior Messias jatkaa uskomatonta tuhkimotarinaansa – Entinen amatööripelaaja teki sopimuksen AC Milanin kanssa

Junior Messias siirtyy AC Milaniin
AOP

Junior Messias,29, on jatkanut uskomatonta nousuaan jalkapallomaailman huipulle. Entinen amatöörijalkapalloilija allekirjoitti lainasopimuksen AC Milanin kanssa siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Junior Messias on Crotonen pelaaja, joka pääsee nyt ensimmäistä kertaa urallaan isompiin parrasvaloihin. Milan vahvisti tänään verkkosivuillaan, että miehen pelinumero on tulevalla kaudella 30. Sopimukseen kuuluu myös osto-optio.

Brasilialaisen kohdalla maiseman vaihdos tarkoittaa sitä, että hän saa mahdollisuuden pelata Italian kirkkaimmalla huipulla. AC Milan oli viime kaudella Serie A:n toinen, joten joukkue pelaa Mestarien liigaa tällä kaudella.

Messias saapui Italiaan noin kymmenen vuotta sitten ja pelasi useissa amatööriseuroissa, ennen siirtymistään ammattilaiseksi vuonna 2017. Ennen tätä mies työskenteli pelaamisen ohella ruokalähettinä elättäkseen itsensä.

Messiaksen uran kannalta käänteentekevä hetki oli vuonna 2019 tapahtunut siirtyminen Serie B-joukkue Crotonen riveihin. Brasilialainen oli auttamassa seuraa nousemaan pääsarjatasolle kaudelle 2020-2021.

Hän iski viime kaudella 36 ottelussa 9 maalia, mutta Crotonen kohtalona oli jälleen pudota sarjatasoa alemmas.

Tällä kaudella Messiaksella on kuitenkin mahdollisuus pelata Mestarien liigaa Liverpoolin kaltaisia joukkueita vastaan. Mies ei ole vielä saanut mahdollisuutta näyttää osaamistaan Serie A:n kärkijoukkueissa, joten sopimusta voidaan pitää hieman yllättävänä.

Silti, jos mies pystyy esintymään vakuuttavasti Rossonerin paidassa on pysyvään siirtoon mahdollisuus. Aika näyttää, mutta se olisi jotain joka kruunaisi tämän tuhkimotarinan.

Lähteet: AC Milan, France 24

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset