Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ronaldo antoi kunnian siirrostaan yhdelle henkilölle – ”kuin isä minulle”

Cristiano Ronaldo ja Sir Alex Ferguson
AOP

Jalkapallon suurimpiin tähtiin kuuluva Cristiano Ronaldo palaa Valioliigaan ja vanhaan seuraansa Manchester Unitediin. Mies antoi kunnian siirrosta seuralegenda Sir Alex Fergusonille, joka on Ronaldon mukaan ”kuin isähahmo” hänelle.

Ennalta hiljaiseksi ennakoitu siirtokesä oli lopulta kaikkea muuta ja futisfaneja ympäri maailmaa pidettiin jälleen jännityksessä ja meille tarjoiltiin shokeeraaviakin yllätyksiä. Kesän yllättävimmistä siirroista vastasivat jalkapallon suurimmat tähdet Lionel Messi sekä Ronaldo, jotka molemmat päätyivät vaihtamaan seuraa lopulta.

Messin lähes kahden vuosikymmenen aika Barcelonassa tuli talousongelmien myötä päätökseen ja mies matkasi Paris Saint-Germainiin. Ronaldon lähtöä spekuloitiin pitkään ja sitä pidettiin pitkään mahdollisena – aivan loppumetreillä siirtosaagassa nähtiin yllättävä käännös, kun miehen kerrottiin palaavan vanhan seuransa Manchester Unitedin riveihin.

Portugalilainen on nyt paljastanut miehen siirron takana – siirtoa järjestelemässä oli, kukapa muukaan, kuin Manchester United-legenda Sir Alex Ferguson. Sir Alex valmensi Unitedia pitkään, myös vuosina 2003-2009, kun Ronaldo pelasi punaisissa.

Kaksikon välit tiedetään läheisiksi ja miehet ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä Ronaldon United lähdön jälkeen. Ronaldo paljastikin, että pää syy miehen paluuseen Old Traffordille oli juurikin Ferguson.

”Minulle Sir Alex Ferguson on kuin isä jalkapallossa. Hän on auttanut minua paljon ja opettanut minulle monia asioita. Tietysti hänellä oli iso rooli paluussani – Meillä on erityinen suhde ja olemme pitäneet tiiviisti yhteyttä. Hän  on upea ihminen”, Ronaldo kommentoi Manchester Unitedin kotisivuilla.

”Pidän hänestä kovasti ja hän oli avainasemassa siinä, että olen nyt missä olen, että solmin sopimuksen Manchester Unitedin kanssa.”

Hetken aikaa näytti jo siltä, että Ronaldo olisi matkannut Unitedin paikallisvastustajan Cityn riveihin, mutta red devils onnistui nappaamaan miehen viime metreillä. Ronaldon on määrä liittyä manageri Ole Gunnar Solskjærin sekä uusien joukkuekavereidensa joukkoon kansainvälisen tauon jälkeen.

”Kuten tiedätte, minulla on hieno historia tämän upean seuran kanssa. Olin täällä nuorena 18-vuotiaana ja tietysti olen onnellinen, että olen saanut palata 12 vuoden jälkeen kotiin.”

”Tämä on uusi luku elämässäni. Olen iloinen ja onnellinen ja haluan jatkaa, tehdä historiaa ja auttaa Unitedia hienoihin tuloksiin ja mestaruuksiin.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset