Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Antoine Griezmann palaa Atlético Madridiin: Ovatko Rojiblancos-kannattajien haavat parantuneet?

Antoine Griezmann palaa tuttuihin maisemiin
AOP

FC Barcelonan Antoine Griezmann palaa Atlético Madridiin yhden kauden lainasopimuksella, johon kuuluu optio toisesta kaudesta. Kummallakin osapuolella on oikeus jatkaa sopimusta vuodella kuluvan kauden jälkeen.

Ranskalainen siirtyi ensimmäisen kerran Atléticon paitaan kaudella 2014-2015. Hän teki debyyttinsä 10.8.2014 pelatussa Espanjan Super Cupissa, joka päättyi Rojiblancosin voittoon. Ensimmäinen maali syntyi kuukautta myöhemmin käydyssä Mestarien liigan kamppailussa kreikkalaista Olympiakosia vastaan.

Griezmann on yksi Atléticon historian suurimmista legendoista, hänen ollessaan seurahistorian viidenneksi paras maalintekijä 133 osumalla. Yhteensä 257 ottelua tähän mennessä joukkueessa pelannut ranskalainen on antanut myös 50 maalisyöttöä, joten kyseessä on parhaimmillaan todella tehokas pelaaja.

Osa joukkueen kannattajista toivottaa hänet varmasti lämpimästi takaisin tervetulleeksi Wanda Metropolitanolle. Asialla on kuitenkin myös kääntöpuolensa.

Ranskalaisen siirryttyä FC Barcelonan riveihin vuonna 2019 valtavalla 120 miljoonan euron siirtosummalla, moni Rojiblancosin fani tunsi puukon iskun selässään. Griezmannia oltiin yhdistetty Barcelonaan jo pidemmän aikaa, mutta mies itse vakuutteli useaan otteseen seurauskollisuuttaan.

Kun siirto lopulta tapahtui, oli se kova paikka monelle Atléticon kannattajalle.

Ranskalainen saapui Barcelonaan valtavin odotuksin, mutta ajoittaisista väläytyksistä huolimatta mies ei ollut entisellään. Yhteistä säveltä Lionel Messin kanssa ei tuntunut löytyvän ja mies tuskaili pelaamisensa kanssa.

102 ottelun aikana Blaugranan paidassa mies teki kelvolliset tehot, onnistueen 35 kertaa maalinteossa ja annettuaan 17 maalisyöttöä. Tämä oli kuitenkin kaukana siitä, mitä mieheltä odotettiin. Barcelonassa odotusarvo on todella korkealla, eikä fanaattiset kannattajat suvaitse ajoittaisia heikkoja otteita.

Griezmann näytti kadottaneen parhaimman terävyytensä Kataloniassa, eikä hän missään vaiheessa sopeutunut täydellisesti joukkueen pelisysteemiin. On toki muistettava, että ranskalainen siirtyi Blaugranan paitaan siinä vaiheessa, kun koko seura oli johtoporrasta myöten totaalisessa myllerryksessä.

Nyt Griezmannilla on mahdollisuus voittaa jälleen Wanda Metropolitanon yleisö puolelleen, mutta helppoa siitä ei tule. Vaikka mies jäisikin lainasopimuksensa jälkeen Atléticoon, seurauskollisuuden nimiin hänen ei kannata enää vannoa.

Lähde: Atlético de Madrid

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset