Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Atlético Madridin Saúl Ñíguez siirtyi Chelseaan: Espanjalainen kertoi päätöksensä taustoista – ’’Hänen läsnäolonsa helpottaa minua’’

Saúl Ñíguez
AOP

Saúl Ñíguez liittyi kauden kattavalla lainasopimuksella Atlético Madridista Chelsean riveihin. Sopimus julkaistiin siirtoikkunan viimeisenä päivänä ja siihen kuuluu myös osto-optio.

Moni seura oli kiinnostunut keskikenttäpelaajan palveluksista ja hänet yhdistettiin mm. Liverpooliin ja Barcelonaan. Mies on nyt kertonut, mitkä asiat vaikuttivat hänen päätökseensä siirtyä Bluesiin.

Saúl Ñíguez on hyvä ystävä Chelsean maalivahdin Kepa Arrizabalagan kanssa ja miehillä on yhteistä historiaa. Tämä oli yksi tärkeimmistä syistä Ñíguezin siirrolle Lontooseen.

’’On todella tärkeää, että hän on osa ryhmää. Jos hän ei olisi ollut joukkueessa, olisi Chelseaan siirtyminen ollut erilaista. Vietimme monta yhteistä vuotta nuorisomaajoukkueissa ja hänen läsnäolonsa helpottaa minua,’’ espanjalainen kertoi.

Ñíguez liittyi vain 11-vuotiaana Real Madridin akatemiaan, jossa pelasi kaksi vuotta. Siirtyminen Atléticoon oli miehen tulevaisuuden kannalta käänteentekevä ratkaisu.

Hän debytoi kaudella 2011-2012 Rojiblancosin edustusjoukkueessa ja on pelannut seurassa yhteensä 340 ottelua, joissa on syntynyt 43 maalia, sekä 20 maalisyöttöä. Espanjalainen on noussut joukkueessaan kulttipelaajan asemaan ja oli tärkeässä roolissa viime kaudella Atléticon voittaessa La Ligan.

Päättyneen siirtoikkunan aikana miehen ympärillä liikkui paljon huhuja. Liverpoolin uutisoitiin tavoittelevan miestä korvaamaan PSG:hen lähtenyttä Georginio Wijnaldumia.

Myös Barcelonan kerrottiin olleen Ñíguezin kintereillä ja sen uutisoitiin virittelevän kauppaa, jossa Antoine Griezmann siirtyisi Atléticoon ja Ñíguez matkaisi toiseen suuntaan. Chelsea ehti kuitenkin ensin ja sai napattua Espanjan maajoukkuemiehen. Talousvaikeuksista kärsiva Barcelona jäi ilman korvaajaa, mutta päästi Griezmannin Atlétiin, helpottaakseen taakkaansa.

Ñíguezin sopimus syntyi aivan siirtoikkunan viime hetkillä. Mies kertoi olleensa todella hermostunut, kun aika ei näyttänyt riittävän.

’’Mietin jo, ettei tämä tule onnistumaan ja se siitä. Eilinen oli todella pitkä päivä. Myös vaimoni oli todella hermostunut, koska viime päivät ovat olleet meille haastavia. Siirtopäätös ei ollut helppo. Uuden seikkailun aloittaminen on aina monimutkaista.’’

Lähde: International Business Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset