Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jack Wilshere haluaa jatkaa uraansa Valioliigan ulkopuolella – “Aikani Englannissa on ohi”

Jack Wilshere on ilman seuraa tällä hetkellä
AOP

Entinen Englannin maajoukkuepelaaja Jack Wilshere harjoittelee tällä hetkellä Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Comon riveissä. Brexitistä johtuen, mies ei voi siirtyä joukkueeseen, mutta toivoo jonkin Serie A-seuran poimivan hänet.

29-vuotias keskikenttäpelaaja on tällä hetkellä vapaa-agentti, hänen edellisen sopimuksensa päätyttyä Bournemouthin kanssa. Mies ei ole saanut uusia tarjouksia, joten Comon johtoportaaseen kuuluva Dennis Wise kehotti Wilshereä harjoittelemaan Serie B:ssä pelaavan joukkueen kanssa.

Brexitin takia mikään Serie B-joukkue ei kuitenkaan voi tehdä sopimusta englantilaisen kanssa. ’’Minulla oli hieno ura Valioliigassa ja sain sieltä upeita muistoja. Aikani Englannissa on kuitenkin ohi. Kärsin siellä paljon loukkaantumisista. Haluan uuden mahdollisuuden jossain, missä minuun vielä uskotaan. Haluan tilaisuuden näyttää mihin pystyn.’’

’’Voisin liittyä mielelläni johonkin italialaiseen seuraan mahdollisuuden tullessa. Kokemukseni Comossa ovat pelkästään positiivisia, joten uskon, että sopeutuisin nopeasti. Italiassa panostetaan enemmän taktiseen puoleen ja kaikilla pelaajilla on loistava tekniikka. Englannissa kyse ei ole pelaajien laadusta, pelin ollessa paljon fyysisempää,’’ Wilshere kertoi.

Eilen sulkeutuneen siirtoikkunan aikana Tammy Abraham siirtyi AS Roman riveihin ja Ethan Ampadu vaihtoi Venezian paitaan. Useimmiten brittipelaajat pysyvät kotimaassaan, mutta tänä päivänä moni uskaltaa lähteä myös Englannin ulkopuolelle.

’’Ne jotka pärjäävät Englannissa pysyvät siellä lähellä perheitään. He ansaitsevat hyvin ja liigan taso on korkealla. Voin puhua vain omasta puolestani, mutta minun on aika kokeilla jotain muuta. Mahdollisesti Italiassa tai Espanjassa, mutta se jää nähtäväksi,’’ mies totesi.

Wilshere kertoo pitävänsä edelleen yhteyttä entisiin Arsenal-joukkuetovereihinsa Aaron Ramseyhin ja Wojciech Szczęsnyyn, jotka molemmat pelaavat Juventuksen riveissä. Italialainen jalkapallo miellyttää muutenkin Wilshereä, joka kertoo olevansa suuri Andrea Pirlon ihailija.

’’Vuoden 2014 MM-kilpailuissa päävalmentaja Roy Hodgson antoi tehtäväksi ottaa Pirlo miesvartiointiin. Hän oli silloin noin 35-vuotias ja häntä pidettiin vanhana. Hän oli kuitenkin pelin paras pelaaja, sekä sai aina jotenkin karistettua minut kannoiltaan.’’

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut