Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englanti kohtaa torstaina MM-karsintaottelussa Unkarin – Päävalmentaja Southgate: ’’Nämä ovat todella tärkeitä pelejä’’

Englanti kohtaa huomenna Unkarin
AOP

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate kertoo, että maan on aloitettava jälleen uusi matka tulevissa MM-karsintaotteluissa. Kolme Leijonaa saa huomenna vastaansa Unkarin.

Gareth Southgaten suojatit etenivät kesän EM-kilpailuissa aina finaaliin asti, jossa Italia oli kuitenkin lopulta vahvempi rangaistuspotkujen jälkeen. Turnausta voidaan kuitenkin pitää Englannin osalta onnistuneena ja Southgate uskoo, että menestyksen pohjalle on hyvä rakentaa.

Englanti johtaa karsintalohkoaan voitettuaan kaikki kolme pelaamaansa ottelua. Torstaina joukkue matkustaa Unkarin vieraaksi.

’’Joukkue on saanut itseluottamusta otettuaan valtavia kehitysaskeleita. Mutta meidän on aloitettava uudelleen. Mahdollisuus menestyä myös ensi vuoden MM-kisoissa motivoi meitä. Vierasottelu täydellä stadionilla on hyvä testi meille. Pelaamme huomenna todella kovaa vastustajaa vastaan ja meidän on oltava parhaimmillamme,’’ Southgate totesi.

EM-kilpailujen finaalipaikka oli Englannin paras saavutus vuoden 1966 MM-kullan jälkeen. Saavutus oli myös jatkumoa vuoden 2018 MM-kisojen välieräpaikalle, sekä hyville esityksille Nations Leaguessa.

Englanti on nuori,menestyksen nälkäinen joukkue ja Southgatella on käytettävissään lähes kaikki kesän EM-turnauksessa menestyneet pelaajat. Leedsin kanssa hiljattain jatkosopimuksen tehnyt Patrick Bamford saa myös ensimmäisen mahdollisuutensa maajoukkueessa.

Liverpoolin Trent-Alexander Arnold puolestaan palaa ryhmään, jouduttuaan missaamaan EM-kilpailut loukkaantumisen takia. Myös Jesse Lingard on kutsuttu tauon jälkeen mukaan. Jadon Sanchon pelaaminen on hieman epävarmaa miehen kärsiessä pikku vaivoista.

Unkari jäi kesän EM-kisoissa alkulohkonsa jumboksi, mutta paikoitellen joukkue pelasi varsin mallikkaasti. Maa on Englannin jälkeen toisena MM-karsintalohkossaan.

Torstain pelin jälkeen, Englannilla on vuorossa etukäteen ajateltuna helpompi ottelu Andorraa vastaan, joka on hävinnyt kaikki kolme peliään. Southgate kuitenkin uskoo, että molemmissa koitoksissa riittää haasteita.

’’Uskon, että molemmista otteluista tulee todella vaikeita. Nämä ovat todella tärkeitä pelejä lohkon tilanteen kannalta. Etukäteen on mahdotona sanoa, mitkä ottelut ovat kaikkein hankalimpia, mutta Unkari on todella kova joukkue ja toisena lohkossa.’’

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut