Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ranskan Kylian Mbappe loukkaantui – Miestä ei nähdä kentällä Huuhkajia vastaan

Mbappéa ei nähdä kentällä Suomea vastaan
AOP

Kylian Mbappé loukkasi itseään keskiviikkona Bosniaa vastaan pelatussa MM-karsintaottelussa. Loukkaantuminen on sen verran vakava, että hän joutuu jättämään väliin Ranskan seuraavat ottelut Ukrainaa ja Suomea vastaan.

Keskiviikkona pelattu MM-karsintaottelu päättyi Ranskan kannalta pettymykseen, kun se jäi 1-1 tasapeliin Bosnian kanssa. Ehkä tätäkin suurempi menetys on Kylian Mbappén loukkaantuminen.

Mies satutti pohkeensa, eikä näin ollen ole käytettävissä Ranskan kahdessa seuraavassa karsintaottelussa.

’’Mbappe tunsi kipua oikeassa pohkeessaan keskiviikkona pelatussa Bosnia ottelussa, eikä hän ei pysty osallistumaan seuraaviin otteluihimme Ukrainaa ja Suomea vastaan.’’

’’Paris Saint-Germainin hyökkääjä palaa seurajoukkueensa mukaan. Hän jättää joukkueen tänään illalla, eikä hänen tilalleen valita uutta pelaajaa Ukraina otteluun,’’ Ranskan jalkapalloliitto tiedotti.

Mbappe on ollut yksi vuoden kohutuimmista pelaajista ja hänen ympärillään on  sattunut ja tapahtunut. Ennen kesän EM-kilpailuja hänen uutisoitiin riidelleen joukkuetoverinsa Olivier Giroudin kanssa ja miesten välien kerrottiin olevan erittäin tulehtuneet.

Mbappe sai myös runsaasti kritiikkiä missattuaan EM-neljännesvälierässä Sveitsiä vastaan ratkaisevan rangaistuspotkun, joka johti Ranskan putoamiseen. Kotimaassaan mieheen kohdistuvat valtavat odotukset ja hänen uskottiin vievän Les Bleus aina päätyyn saakka.

Myös seurajoukkuetasolla on ehtinyt tapahtua. Miehen on kerrottu haaveilleen siirrosta Real Madridiin jo pidemmän aikaa. Kun PSG tiedotti hankkineensa Lionel Messin Barcelonasta, nämä huhut saivat lisää vettä myllyyn.

Mbappen kerrottiin olevan huolissaan asemastaan Pariisissa argentiinalaistaiturin saapumisen jälkeen. PSG:n uutisoitiin hylänneen Real Madridin 200 miljoonan euron tarjouksen Mbappesta siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Näin ollen Mbappe jää siis Pariisiin ainakin toistaiseksi. Nähtäväksi jää, miten yhteispeli toimii Messin kanssa.

Lähde: Reuters

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut