Muut

AC Milaniin siirtyneellä Olivier Giroudilla koronavirustartunta – Mies ei mahtunut Ranskan MM-karsintaryhmään

Olivier Giroud

AC Milanin hyökkääjä Olivier Giroud on antanut positiivisen koronavirusnäytteen. Seura tiedotti asiasta torstaina.

Rossonerin julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin, että Oliver Giroudin antama koronavirustesti oli positiivinen, joten vaikka mies on hyvävointinen, hän joutuu karanteeniin, eikä saa näin ollen osallistua joukkueen toimintaan.

Giroudia ei valittu mukaan Ranskan syyskuun MM-karsintaotteluihin, joista ensimmäinen päättyi 1-1 tasapeliin Bosnian kanssa.

Mies oli mukana kesän EM-ryhmässä, mutta pääsi kentälle vain kahdessa ottelussa, pelaten yhteensä 40 minuuttia. Karim Benzeman paluu maajoukkueeseen on syönyt selkeästi Giroudin vastuuta.

Benzema on pelannut erittäin vakuuttavasti viime vuosina Real Madridissa ja hyvät näytöt toivat myös paikan pitkän tauon jälkeen Ranskan EM-ryhmään. Los Blancosin mies oli selkeä ykkösvalinta kärkeen ja mies onnistuikin neljästi maalinteossa.

Giroud on täysin erityyppinen pelaaja, kuin Benzema, ollessaan selkeä kohdepelaaja ison kokonsa ja hieman verkkaisen liikkumisensa takia. Mies pystyy kuitenkin suojaamaan hyvin palloa ja hän tuo aina maalintekouhkaa kentälle, ollessaan loistava pääpelaaja.

Benzema on monipuolisempi hyökkääjä, sekä jalalla taitavampi. Hän pystyy kääntymään nopeasti pallon kanssa ja miehen liikkeitä on vaikea ennakoida.

Giroud on joka tapauksessa Ranskan kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä 46 osumallaan, legendaarisen Thierry Henryn jälkeen, joka osui maajoukkueurallaan 51 kertaa.

Chelseasta Milanoon täksi kaudeksi siirtynyt Giroud ehti aloittaa kautensa hyvin, osuessaan kahdesti Cagliaria vastaan sunnuntaina. San Sirolla pelattu ottelu päättyi Rossonerin 4-1 voittoon.

Lähde: Firstpost