Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Etelä-Amerikan MM-karsinnat jatkuvat – Brasilia peittosi Chilen

Everton Ribeiro teki ottelun ainoan osuman
AOP

MM-karsinnat jatkuivat tänään myös Etelä-Amerikan osalta. Chile sai kotonaan vastaansa Brasilian tähtisikermän. Santiago de Chilessä pelatusta ottelusta ei muodostunut varsinaista jännitysnäytelmää, Brasilian ottaessa voiton nihkeän esityksen jälkeen.

Valioliiga oli aiemmin kieltänyt joukkueitaan päästämästä pelaajiaan niin kutsuttuihin punaisen listan maihin, joihin kuuluvat lähes kaikki Etelä-Amerikan valtiot.

Vierasjoukkue Brasilian kohdalla tämä näkyi usean tärkeän pelaajan poissaolona, kun mm. Richarlison, Gabriel Jesus, Thiago Silva, sekä Roberto Firmino puuttuivat joukkueen kokoonpanosta. Jalkeille saatiin poissaoloista huolimatta nimivahva ryhmä, Neymarin, sekä Casemiron johdolla.

Kotijoukkue Chile vei peliä selkeästi ensimmäisellä puoliajalla, antaen jatkuvaa painetta Brasilian puolustukselle. Joukkue tarvitsi kipeästi pisteitä tästä ottelusta ja lähtikin pelaamaan ennakkoluulottomasti.

Ensimmäinen vaarallinen maalipaikka tuli kuitenkin vierasjoukkueelle, kun Gabriel Barbosa reagoi ensimmäisenä irtopalloon omalla puolustusalueella. Hyökkääjä lähti raketin lailla ylöspäin ja pelasi pallon vasempaan laitaan täysin vapaaksi jääneelle Neymarille, joka eteni aina rangaistusalueen rajalle. Veto leijaili kuitenkin taivaan tuuliin.

Chile jatkoi painostustaan ja sai vapaapotkun hyvästä paikasta, kun 30 minuuttia oli pelattu. Brasilian maalivahti Weverton torjui Arturo Vidalin tulisen laukauksen eteensä ja Chilen Eduardo Vargas pääsi puskemaan maalia kohti, mutta Palmeirasin veräjänvartija ehti tämänkin tielle.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Chile sai pallon verkkoon, mutta osuma hylättiin paitsiona. Ote oli täysin kotijoukkueella ja maali roikkui ilmassa. Brasilia ei saanut millään syöttöpeliään toimimaan, Chilen hallitessa kenttätapahtumia.

Toisella puoliajalla kentälle vaihdettu Brasilian Everton Ribeiro toi hieman virtaa joukkueensa hyökkäyspelaamiseen ja mies vastasikin ottelun ainoasta osumasta.

Kun 64 minuuttia oli takana, laitapuolustaja Danilo lähti voimakkaaseen nousuun keskialueelta ja antoi hyvän syötön keskustaan Ribeirolle. Tämä jatkoi eteenpäin Neymarille, joka pääsi yrittämään lähietäisyydeltä, mutta Chilen Claudio Bravo torjui upeasti. Irtopallo tuli kuitenkin suoraan Ribeirolle joka niittasi Brasilian johtoon.

Osuman jälkeen Canarinho vaikutti saaneen itseluottamusta, mutta lisää osumia ei nähty. Varsinkin Copa Americassa hyvin pelanneen Neymarin ruuti oli tänään märkää. Niin ikään Copassa loistanut Lucas Paquetá oli tänään täysin näkymätön.

Chilen pelaamisessa oli paljon hyviä elementtejä, joukkueen hallitessa pitkälti ottelun kulkua. Joukkueen otteista puuttui kuitenkin viimeinen silaus ja se näkyi lopun turhautumisena. Ryhmän taistelutahtoa täytyy ihailla, mutta pelkästään sillä ei voiteta jalkapallo-otteluita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut