Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen Paolo Dybalalla suuret saappaat täytettävänä – Saadaanko jatkosopimus aikaiseksi?

Paulo Dybala
AOP

Juventuksen menetettyä Cristiano Ronaldon Manchester Unitediin siirtoikkunan viime hetkillä, korvaajan hankkimiselle ei jäänyt aikaa. Joukkueen riveistä löytyy kuitenkin edelleen tasokkaita pelimiehiä ja Paolo Dybalan uskotaan pystyvän täyttämään portugalilaisen lähdön jättämä aukko.

Argentiinan maajoukkuepelaaja Paolo Dybala,27, on pelannut jokaisen mahdollisen minuutin Juventuksen paidassa tällä kaudella. Silti hänen tulevaisuutensa Torinossa on hieman epävarma.

Dybala oli aloittavassa kokoonpanossa viime lauantaina tappioon päättyneessä ottelussa Empolia vastaan. Kyseessä oli Vanhan Rouvan ensimmäinen peli sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldo oli ilmoittanut päätöksestään siirtyä Manchester Unitediin.

Ronaldon lähtö jätti valtavat saappaat täytettäväksi, hänen iskettyään kolmen kauden aikana yhteensä 101 maalia Juventuksen paidassa.

Juventuksen seurajohdon kerrotaan uskovan Dybalan pystyvän nousemaan suurempaan rooliin Ronaldon lähdettyä, mutta miehen jatkosopimusneuvottelut takkuavat pahemman kerran.

Argentiinalaisen kerrotaan haluavan sitoutua Juventukseen aina vuoteen 2025 tai 2026 asti, mutta odottelevan seuran korottavan hänen vuosiansioitaan. Kuten monen muunkin seuran, myös Juventuksen taloudellinen tilanne on kärsinyt koronapandemian seurauksena, eikä seura pysty maksamaan Dybalan vaatimaa summaa.

Joukkueen ja pelaajan uutisoidaan nyt käyvän keskusteluja jatkosopimuksen aikaan saamiseksi.

Argentiinalainen on ollut vuosia yksi Juventuksen tärkeimmistä pelaajista. Mies on useimmiten parhaimmillaan silloin, kun hän pelaa niin kutsutun kakkoskärjen roolissa. Tämä antaa miehelle mahdollisuuden liikkua laajalla säteellä ja osallistua hyökkäysvaiheen pelinrakenteluun.

Pallon saadessaan argentiinalainen on yleensä positiivisessa peliasennossa, jonka ansiosta seuraavan ratkaisun tekeminen on helpompaa. Oikealle kaistalle mielellään ajatuva Dybala pyrkii leikkaamaan keskelle ja käyttämään tarkkaa vasemman jalan laukaustaan.

Ronaldon pelatessa Juventuksessa joukkueen peli suosi hänen vahvuuksiaan. Dybalan pelaaminen kärsi hieman portugalilaisen läsnäolosta, kun joukkueen hyökkääminen oli paljon suoraviivaisempaa.

Hyvistä otteista huolimatta, sitä tärkeintä eli Mestarien liigan voittoa ei tullut Ronaldon aikakaudella. Nyt Dybalalla on mahdollisuus olla jälleen joukkueensa suurin tähti.

Lähde: Daily Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A