Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Mario Mandžukićin komea ura päätökseen – julkaisi upean tiedotteen Instagramissa

Mario Mandzukic
AOP

Kroatialainen hyökkääjä Mario Mandžukić on tiedottanut päättävänsä pelaajauransa. Pelaaja julkaisi asiasta tiedotteen omalla Instagram-tilillään, jossa hän kirjoitti kirjeen nuoremmalle itselleen.

Mandžukić edusti urallaan todellisia huippuseuroja eikä ollut missään joukkueessa mukana täytemiehenä. Suurimpia seuroja hänen pitkällä urallaan olivat Bayern München, Atletico Madrid, Juventus sekä AC Milan. Liigamestaruuksia kroatialaiselle kertyi neljä Serie A:ssa sekä kaksi Bundesliigassa. Bayern Münchenissa hän myös voitti Mestarien liigan kaudella 2012-2013 sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruuden 2014.

Mandžukić oli useita vuosia Kroatian maajoukkueen luottopelaajia. Maajoukkueessa hän esiintyi 89 kertaa ja teki kaikkiaan 33 maalia. Hänet valittiin myös kahteen otteeseen Kroatian vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi (2012 sekä 2013).

Mandžukićin maaleista yksi ikimuistoisimmista syntyi Juventuksen paidassa Mestarien liigan finaalissa Real Madridia vastaan. Hän iski uskomattoman saksipotkumaalin ohi Real-vahti Keylor Navasin. Tällä kertaa Real oli kuitenkin finaalissa vahvempi ja Mandžukićin ainoaksi Mestarien liiga voitoksi jäi Bayernissa saavutettu pokaali.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A