Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

José Mourinholta suorasanainen viesti koronaan sairastuneelle Granit Xhakalle – ”ota rokote”

Granit Xhaka
AOP

Sveitsin maajoukkuekapteeni Granit Xhaka testasi positiivisesti koronaviruksen aiheuttamaan tautiin ja häneltä jää näin välistä Sveitsin tulevat MM-karsinnat.

Joukkueella on edessä tärkeät karsintaottelut lohkonsa pahimpia vastustajia Italiaa sekä Pohjois-Irlantia vastaan. Ottelut ovat Sveitsin MM-kisoihin pääsyn kannalta ehdottoman tärkeitä ja nyt joukkue joutuu lähtemään otteluihin ilman kapteeniaan ja yhtä tärkeimmistä pelaajistaan.

Portugalilaisvalmentaja José Mourinho lähetti sveitsiläiselle sosiaalisessa mediassa suorasanaisen viestin ja kehotti tätä ottamaan koronarokotteen. ”Ota koronarokote ja pikaista paranemista Granit.” Mourinho jätti kommentin Xhakan instagram-päivityksen kommenttiosioon.

Mourinho oli kesällä tuomassa Xhakaa kovasti Italiaan AS Romaan, mutta siirto ei viime metreillä kuitenkaan toteutunut.

Xhaka on tiettävästi ensimmäinen Valioliiga-pelaaja, joka on kieltäytynyt rokotteesta. Sveitsin jalkapallojohtaja Adrian Arnold kommentoi tilannetta Mail Onlinen mukaan: ”Granit Xhakaa ei ole rokotettu. Hän on pelaaja jota ei ole rokotettu. Jätimme tämän päätöksen jokaiselle pelaajalle. Se on henkilökohtainen päätös jokaisella pelaajalla – niinkuin jokaisella Sveitsin kansalaisella.”

”Olemme kehoittaneet jokaista ottamaan koronarokotteen. Mutta hän päätti toisin ja se on hänen oikeutensa.”

Sveitsiläisen päätös olla ottamatta rokote on kirvoittanut paljon keskustelua kansainvälisesti futismaailmassa. Sveitsin jalkapalloliiton puheenjohtaja Dominique Blanc kertoi liiton seisovan täysin Xhakan päätöksen takana.

”Seisomme kunnioituksen ja suvaitsevaisuuden takana. Sen vuoksi tuomitsemme kaiken vihamielisyyden Granit Xhakan päätöstä olla ottamatta rokote vastaan.”

Vielä muutama päivä sitten Xhaka julkaisi instagramissa odottavansa tulevia kansainvälisiä otteluita innolla. ”Odotan innolla tulevia haasteita Sveitsin maajoukkueen kanssa.” 28-vuotiaan koronatartunta selvisi pian julkaisun jälkeen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka)

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut