Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englannille ikävä menetys MM-karsintoihin – Nuori supertähti loukkaantumisen takia sivussa

Jadon Sancho
AOP

Englannin maajoukkue tiedotti lauantaina, että joukkueen nuori tähti Jadon Sancho jättää tulevat MM-karsintaottelut välistä lievän loukkaantumisen takia.

Gareth Southgaten miehistö kohtaa sunnuntaina MM-karsinnassa Andorran ja tulevana keskiviikkona Puolan. Englanti pelasi jo torstaina karsintaottelun Unkaria vastaa. Hienoa 4-0 voittoa varjostivat kuitenkin Englannin pelaajien saamat rasistiset huutelut.

Jadon Sancho ei ollut Englannin miehistössä mukana torstain voitossa eikä lauantain tiedotteen mukaan pelaa myöskään kahdessa tulevassa ottelussa. Sancho on Englannin tiedotteen mukaan matkannut takaisin Manchester Unitedin harjoituskeskukseen hoitoa varten.

Southgate ei ole miehelle korvaajaa hankkinut, vaan joukkue lähtee 23:n pelaajan miehistöllä tuleviin kamppailuihin.

21-vuotias nuorukainen kärsi pienen kolhun joukkueen harjoituksissa aiemmin tällä viikolla ja tarkemman tarkastelun jälkeen matkasi Manchesteriin seuransa lääkintätiimin hoidettavaksi. Miehen on arvioitu olevan pelikunnossa Unitedin seuraavaan Valioliiga-otteluun mennessä.

Joukkue kohtaa syyskuun 11. päivä liigassa Newcastlen. Samaisessa ottelussa nähdään mitä luultavammin myös joukkueen uusimman supertähden Cristiano Ronaldon debyytti punaisten paidassa paluunsa jälkeen.

Sancho on esiintynyt Englannin maajoukkueen paidassa 22 kertaa ja onnistunut maalinteossa kolmesti. Kesän EM-kisoissa peliaikaa ei Southgaten alaisuudessa hurjasti nuorelle englantilaiselle tullut, mutta mies joutui kuitenkin kisoissa ratkaisvaan asemaan.

EM-finaalissa Sancho joutui epäonniseen rooliin rangaistuspotkukilpailussa ja oli yksi Englannin kolmesta epäonnistuneesta laukojasta.

Valioliigassa nuorukainen on päässyt hyvään alkuun. Sancho siirtyi Unitediin pitkän siirtosaagan päätteeksi Dortmundista tänä kesänä noin 73 miljoonalla punnalla. Mies on Unitedin kaikissa kolmessa ensimmäisessä pelissä päässyt mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut