Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englanti ja Puola kohtaavat MM-karsintaottelussa keskiviikkona – Lohkon tilanteen kannalta tärkeä kamppailu

Puola ja Englanti kohtaavat keskiviikkona
AOP

Englanti ja Puola kohtaavat toisensa keskiviikkona Varsovassa pelattavassa MM-karsintaottelussa. Englannin päävalmentaja Gareth Southgate tietää, ettei hänen joukkueensa voi keskittyä vain Robert Lewandowskin vartioimiseen.

Englanti otti vakuuttavan voiton torstaina sen kaataessa Unkarin 4-0. Päävalmentaja Gareth Southgate muutti joukkueen ryhmitystä sunnuntaina pelattuun Androrra otteluun, joka päättyi niin ikään Kolmen Leijonan 4-0 voittoon.

Paluun maajoukkueeseen tehnyt Jesse Lingard osui kahdesti, Harry Kanen ja Bukayo Sakan maalattua kertaalleen. Ottelu oli Englannin ensimmäinen Wembleyllä pelattu ottelu tappioon päättyneen EM-finaalin jälkeen.

Southgaten suojatit ovat pelanneet erittäin vakuuttavasti, voittaen kaikki viisi karsintaotteluaan. Jos joukkue pystyy ottamaan kolme pistettä Varsovasta, alkaa tie ensi vuoden MM-kilpailuihin näyttää selvältä.

’’Puola vaikuttaa tällä hetkellä olevan pahin kilpailijamme. Osasimme odottaa tätä tilannetta heti lohkojen ollessa selvillä. Jos onnistumme voittamaan tämän ottelun, olemme erittäin vahvoilla. Tämä on suuri kannustin meille,’’ Southgate totesi.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin maaliskuussa ja se päättyi Englannin 2-1 voittoon, Harry Maguiren osuttua aivan ottelun lopussa. Puola joutui pelaamaan ilman loukkaantunutta supertähteään Robert Lewandowksia. Nyt mies on jälleen joukkueen käytettävissä.

Puolan päävalmentajan Paulo Sousan mukaan joukkue ei ole sama ilman maalitykkiään. Southgate ymmärtää myös miehen läsnäolon vaikutuksen.

’’He pelasivat maaliskuussa ilman Lewandowskia ja antoivat hyvän kuvan itsestään. Ottelu ratkesi aivan viime minuuteilla. Jos meiltä puuttuisi Harry Kane tai Raheem Sterling, olisi se valtava menetys. Parhaiden pelaajien puuttuminen on aina kova isku.

’’Valmistaudumme kuitenkin Puolan kohtaamiseen, emmekä voi keskittyä vain Lewandowskiin. Tiedämme minkälaisen uhkan hän tuo kentälle, mutta heillä on myös muita vaarallisia pelaajia.’’

Lewandowski osui kahdesti sunnuntaina Puolan ottaessa vakuuttavan 7-1 voiton San Marinosta.

Lähde: Yorkshire Post

Otsikkoa muokattu klo: 19:11

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut