Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Farssi MM-karsinnoissa – terveysviranomaiset marssivat kentälle kesken Argentiinan ja Brasilian välisen ottelun

Argentiina vs Brasilia
AOP

Brasilian terveysviranomaiset keskeyttivät sunnuntaina Argentiinan ja Brasilian välisen MM-karsintaottelun epäiltyjen karanteenirikkomusten takia.

Brasilian Sao Paulossa nähtiin sunnuntaina uskomaton tilanne, kun Brasilian ja Argentiinan välinen kohtaaminen keskeytettiin heti alkuminuuttien jälkeen.

Pelaajat seisoskelivat kentällä hölmistyneinä, kun Brasilian terveysviranomaiset marssivat kentälle kesken Argentiinan ja Brasilian karsintaottelun sunnuntaina. Peli oltiin saatu juuri käyntiin ja kentällä oli täysi tohina päällä, kun yhtäkkiä Brasilian kansallisen terveysvalvontaviraston Anvisan viranomaiset keskeyttivät pelin.

Brasilian viranomaisten mukaan syynä oli neljän Argentiinan pelaajan maan karanteenisääntöjen rikkominen. Englannin Valioliigassa pelaavat Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez, Emiliano Buendia sekä Christian Romero olivat Anvisan mukaan maahan saapuessaan tarjonneet väärää tietoa.

Brasilian koronarajoitusten mukaan Englannissa viimeisen 14 aikana oleskelleet henkilöt joutuvat Brasiliaan saapuessaan 14 vuorokauden karanteeniin.

Etelä-Amerikan jalkapalloliitto Conmebol tiedotti muun muassa BBC Sportin mukaan pian pelin keskeytyksen jälkeen, ettei ottelua pelattaisi loppuun, vaan se siirtyy myöhempään ajankohtaan.

”Ottelun erotuomarin päätöksellä, FIFAn alainen ottelu Argentiinan ja Brasilian välillä on keskeytetty.”

Anvisan johtaja Antonio Barra Torres kommentoi tilannetta BBC Sportin mukaan brasilialaiselle televisiolle: ”Päädyimme tähän tilanteeseen, sillä Anvisan antamia ohjeita ei oltu alusta alkaen kuunneltu tai noudatettu.”

”Neljää pelaajaa ohjeistettiin pysymään eristyksissä ja odottamaan maasta poistamista, mutta he eivät totelleet. He menivät stadionille ja kentälle, rikkoen useita ohjeistuksia.”

Agentiina valmentaja Lionel Scaloni ei ollut tapaan, jolla tilanne hoidettiin, tyytyväinen. ”Tämä tekee minut erittäin surulliseksi. Tapahtui sitten jotain tai ei, ei tämä ollut oikea aika tai tapa väliintulolle.”

”Missään vaiheessa meille ei sanottu, etteivätkö pelaajamme voisi pelata. Me halusimme pelata ja niin myös Brasilian pelaajat.”

Argentiinan jalkapalloliiton puheenjohtaja Ednaldo Rodrigues kritisoi tiukasti Brasilian terveysviranomaisten tapaa hoitaa tilanne.

”Minun käy sääliksi kaikkia jalkapallofaneja, jotka halusivat katsoa ottelun televisiosta. Kaikella kunnioituksella, Anvisa olisi voinut selvittää tilanteen ennen ottelun alkamista.”

Argentiinan jalkapalloliiton tiedotteen mukaan joukkue oli saapunut Brasiliaan syyskuun 3. päivä ja noudattanut kaikkia terveysviranomaisilta saamiaan ohjeita.

Alla olevalta videolta näet hetken, kun terveysviranomaiset marssivat kentälle.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut