Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Loukkaantumisesta toipuva Zlatan Ibrahimović jälleen AC Milanin vahvuudessa – Nähdäänkö mies kentällä Liverpoolia vastaan?

Zlatan Ibrahimović palaa loukkaantumisensa jälkeen takaisin Milanin riveihin
AOP

AC Milanin hyökkääjä Zlatan Ibrahimović on tekemässä paluuta pitkän loukkaantumisen jälkeen. Ruotsalaisen uskotaan olevan mukana, kun Rossoneri kohtaa Liverpoolin ensi viikolla Mestarien liigassa.

39-vuotiaan Zlatan Ibrahimovićin on uutisoitu harjoitelleen joukkueensa mukana ja hän on todennäköisesti joukkueensa käytettävissä Anfieldillä pelattavassa ottelussa. Kulttihyökkääjän edellinen ottelu on toukokuulta, joten miehellä on ollut useamman kuukauden tauko pelaamisesta.

Luultavasti vauhtiin pääseminen ottaa oman aikansa, mutta Ibrahimović on aiemminkin todistanut pääsevänsä nopeasti kiinni pelin tempoon.

Ibra iski viime Serie A-kaudella 15 maalia vain 18 ottelussa ja on iästään huolimatta edelleen erittäin vaarallinen pelaaja. Hänen läsnäolonsa toisi valtavan latauksen Milanin peliin, joukkueen ollessa pitkän tauon jälkeen mukana maanosan ykköskilpailussa.

Etukäteen ajateltuna olisi myös hienoa nähdä Ibrahimovićin ja Liverpoolin Virgil van Dijkin välistä taistelua ilmatilan herruudesta.

Ruotsalainen kuuluu kaikkien aikojen parhaiden hyökkääjien joukkoon ja hänen asemansa joukkueessa on kiistaton. Vaikka jalat eivät liiku enää entiseen malliin, on hyökkääjän maalivainu edelleen tallella.

Ibrahimović on mestari ennakoimaan pallon lentoradan ja osaa ajoittaa liikkeensä oikea-aikaisesti rangaistusalueen sisällä. Loistava tekniikka mahdollistaa maalintekoyritykset vaikeistakin asennoista. Ruotsalainen on kehonhallinnan mestari ja häneltä ollaankin nähty joitain todella akrobaattisia osumia vuosien varrella.

Hyökkääjä ehti palata myös Ruotsin maajoukkueeseen, mutta loukkaantui juuri ennen kesän EM-turnausta. Jos mies pystyy nousemaan viime kauden tasolleen, eivät ensi vuonna pelattavat MM-kilpailut ole poissuljettu.

Ibrahimović tunnetaan rajattomasta kunnianhimostaan, joten mies haluaa varmasti vielä kerran pelata täydellä stadionilla Ruotsin maajoukkueen paidassa.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga