Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigan lohkot on nyt arvottu – lohkovaiheessa nähdään myös suomalaisväriä

Niklas Moisander
AOP

Mestarien liigan lohkovaiheen jako ensi kaudelle on nyt selvillä. UEFA arpoi lohkovaiheeseen selvinneet 32 joukkuetta kahdeksaan lohkoon Turkin Istanbulissa torstai-iltana – luvassa on jo heti lohkovaiheessa jännittäviä kohtaamisia.

Lohko A:ssa nähdään heti tiukka kohtaaminen Paris Saint-Germainin ja Manchester Cityn välillä. Mestarien liigassa voitaisiin nähdä myös pitkästä aikaa Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon välinen kohtaaminen, mikäli portugalilainen siirtyisi vielä siirtoikkunan viime hetkillä Manchester Cityyn. Lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat saksalainen RB Leipzig sekä belgialainen Club Brugge.

Lohko B:sta on povattu lohkovaiheen ennakolta tasaisinta lohkoa. La Liigan mestari Atlético Madrid kohtaa Liverpoolin, Porton sekä AC Milanin. B-lohkossa nähdään varmasti kivenkovia taisteluita. Liverpool-manageri Jürgen Klopp tietää vastassa olevan kovia vastustajia, mutta joukkue lähtee innoissaan koviin otteluihin.

”Tämä on Mestarien liiga ja täällä on pelattava Euroopan parhaita seuroja vastaan. Tottakai osa niistä on myös meidän lohkossamme”, Klopp totesi tilaisuuden jälkeen Valioliiga.comin mukaan lehdistölle.

”Kannattajamme tulisi olla innoissaan tästä lohkosta. Me olemme ainakin.”

Beşiktaş, Sporting, Borussia Dortmund sekä Ajax kamppailevat C-lohkon jatkopaikoista. D-lohkossa Real Madrid saa vastaansa Internazionalen, Šah’tar Donetskin sekä Sheriff Tiraspolin. Messin entinen seura Barcelona kamppailee E-lohkossa Bayern Münchenin, Benfican ja ukrainalaisen Dynamo Kiovan kanssa.

F-lohkossa nähdään uusinta kevään Eurooppa liigan finaalista, kun Villarreal ja Manchester United kohtaavat alkulohkossa. Lohkossa ovat lisäksi myös Atalanta sekä Young Boys. G-lohkossa kamppailevat Lille, Sevilla, Red Bull Salzburg sekä Wolfsburg

Suomalaisittain mielenkiintoisin lohko on ehdottomasti H-lohko, jossa Niklas Moisanderin Malmö joutuu kovaan testiin. Vastaan lohkossa tulevat hallitseva mestari Chelsea, Juventus sekä venäläinen Zenit.

Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierros pelataan 14.–15.  syyskuuta. Mestaruuspokaalia pääsee yksi joukkue nostamaan toukokuun 28. päivä Pietarissa pelattavassa loppuottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga