Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Glen Kamara myöntää useiden joukkueiden olleen kiinnostunut hänen palveluksistaan – Mies jatkaa toistaiseksi Rangersin riveissä

Glen Kamara
AOP

Glasgow Rangersin keskikenttäpelaaja Glen Kamara myöntää, että hänestä kiinnostuneita seuroja riitti kesän siirtoikkunan aikana. Mies vakuuttaa kuitenkin olevansa tyytyväinen elämäänsä Skotlannissa, eikä hän omien sanojensa mukaan ole juurikaan miettinyt hänen ympärillään velloneita siirtohuhuja.

Skotlannin Valioliigan hallitseva mestari Glasgow Rangers onnistui pitämään kiinni tärkeimmistä pelaajistaan kesän siirtoikkunan aikana. Vaikka joukkue ei selviytynyt Mestarien liigaan, joukkueen runko ei muuttunut juurikaan viime vuodesta.

Yksi siirtohuhujen kohteina olleista pelaajista oli Glen Kamara, jonka uutisoitiin suunnittelevan paluuta Englannin kentille. Arsenalin kerrottiin olleen Kamaran perässä ja suunnitelleen 10 miljoonan punnan tarjousta keskikenttäpelaajan palveluksista.

Gunners päästi Kamaran lähtemään akatemiajoukkueestaan vuonna 2017, mutta espoolaisen kehitys Rangersissa ei jäänyt Tykkimiehiltä huomaamatta ja hänet haluttiin takaisin Lontooseen. Arsenal päätyi kuitenkin tekemään sopimuksen Albert Sambi Lokongan kanssa, joten diili Kamaran kanssa meni ainakin toistaiseksi jäihin.

Myös Evertonin, West Hamin ja Spartak Moskovan kerrottiin olleen suomalaisen perässä, mutta valmista ei tullut. Kamaran nykyinen sopimus päättyy vuonna 2023, joten on odotettavaa, että lisää kiinnostuneita seuroja löytyy, kun sopimus lähenee loppuaan.

Kamara kertoo, ettei hän ole ollut kovin kiinnostunut lukemaan itseään koskevia siirtohuhuja. Mies myöntää tienneensä useiden eri seurojen kiinnostuksesta, mutta toteaa vain halunneensa keskittyä pelaamiseen.

’’Tiedän, että kiinnostuneita joukkueita oli eri liigoista, mutta keskittymiseni on koko ajan pysynyt Rangersissa. En ollut kovin kiinnostunut lukemaan siirtohuhuja. Ajattelin vain, että jos jotain tapahtuu, niin sitten sen on tapahduttava. Lopulta näin ei kuitenkaan käynyt.’’

25-vuotiaalla Kamaralla on ikänsä puolesta vielä reilusti hyviä pelivuosia jäljellä, mutta jos mies mielii siirtyä isompiin ympyröihin, on sen tapahduttava seuraavan parin vuoden aikana. Potentiaalia miehellä riittää vaikka muille jakaa, joten lahjojensa puolesta mies voisi hyvinkin pelata kirkkaimmissa parrasvaloissa.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset