Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

AC Milanin Franck Kessié hylkäsi seuransa jatkosopimustarjouksen – Tottenham miehen perässä

Franck Kessié
AOP

AC Milanin keskikenttäpelaaja Franck Kessié on kerrottu hylänneen seuran jatkosopimustarjouksen. Tottenham Hotspurin uutisoidaan olevan kiinnostunut miehen palveluksista.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja Franck Kessié hylkäsi Rossonerin tarjoaman 5,6 miljoonan punnan vuosittaisen ansion takaavan tarjouksen. 24-vuotias Kessien pelaa sopimuksensa viimeistä vuotta Milanossa.

Tottenhamin kerrotaan etsivän uutta keskikenttäpelaajaa täyttämään Moussa Sissokon jättämää aukkoa ja Kessién nimi on noussut esille. Mies on aiemmin vakuuttanut tyytyväisyyttä elämäänsä Italiassa, sekä jäävänsä seuraan, joten osa joukkueen kannattajista on varmasti hieman ymmällään.

’’Olen ylpeä, että valitsin Milanin, eikä aikomukseni ole lähteä. Haluan pysyä täällä ikuisesti. Olympialaisten jälkeen järjestän asiat kuntoon,’’ mies totesi aiemmin kesällä. Nyt mieli näyttää kuitenkin muuttuneen ja on epäselvää mitä miehen kohdalla tulee tapahtumaan. Milan saattaa toki korottaa tarjoustaan pitääkseen hänet tyytyväisenä.

Tottenhamin kannalta miehen hankkiminen olisi selkeä vahvistus. Kessien tunnetaan erittäin työteliäänä pelaajana, joka pystyy kantamaan vastuuta. Hänen ottelua kohden juostujen kilometrien määrä on todella korkealla. Mies tasapainottaa joukkueensa pelaamista ja kykenee nousemaan vahvasti tukemaan hyökkäyksiä.

Ennen Zlatan Ibrahimovićin liittymistä joukkueeseen, Kessié oli myös vastuussa joukkueen rangaistuispotkuista. Miehen onnistumisprosentti pilkulta on myös kovaa luokkaa. Spursin lisäksi myös Liverpoolin on kerrottu olevan Norsunluurannikkolaisen perässä, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Lähde: International Business Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset