Seuraa meitä:

Muut

Katso: Video Erling Braut Hålandin hurjasta laukauksesta villitsi fanit

Erling Braut Håland
AOP

Norjan ja Borussia Dortmundin supertähti Erling Braut Håland julkaisi instagramissaan videomateriaalia hurjasta laukauksestaan ja sai fanit villiintymään.

Jalkapallofanit ihastelivat alkuviikosta Erling Braut Hålandin hurjaa laukausta instagramissa. Mies julkaisi instagramissaan videon Norjan maajoukkueen harjoituksista. Videolla norjalainen laukoo hurjan pyssyn maaliverkkoon ja fanit hullaantuivat.

”Hän rikkoo kohta maaliverkon, tämä on kauhistuttavaa”, arvioi eräs fani.

Katso video Hålandin hurjasta volley-vedosta alta:

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

”Tämä mies on joltain toiselta planeetalta”, eräs fani hehkutti julkaisun kommenttikentässä.

”Hänhän on ihan monsteri!”, kommentoi toinen futisfani.

”Onko maailmassa ketään toista pelaajaa, joka saa luotua tällaista voimaa?”, pohdiskeli eräs fani.

”Maalivahti on fiksu mies, tuo laukaus voisi tappaa”, kommentoi eräs fani viitaten videolla näkyvään maalivahtiin, joka väistyy hieman hurjan laukauksen tieltä.

Vasta 21-vuotias Håland on jo nyt jalkapallomaailman kirkkaimpia tähtiä ja miestä vietiin jo tänä kesänä kovasti maailman suurseuroihin. Dortmund ei norjalaisesta ollut vielä tänä kesänä valmis luopumaan, mutta ensi vuonna nuorukaisesta nähdään varmasti kiivasta taistelua Euroopan huippuseurojen välillä.

Håland on Bundesliigassa jatkanut siitä, mihin viime kauden lopulla jäi – norjalainen on iskenyt kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa jo kuusi maalia. Myös maajoukkueen matkassa mies oli hurjassa maalivireessä. Norjalainen iski kolmessa MM-karsintaottelussa viisi maalia – viimeisimpänä hattutempun tiistain ottelussa Gibraltaria vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut