Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englannin Jordan Pickford ei välitä häneen kohdistuvasta kritiikistä – ’’Antaa heidän puhua’’

Jordan Pickford
AOP

Evertonin ja Englannin maajoukkueen ykkösmaalivahti Jordan Pickford on joutunut tottumaan kuuntelemaan kritiikkiä esityksistään. Mies pelasi kuitenkin loistavat EM-kilpailut, auttaen joukkueensa aina finaaliin saakka.

Englannin pelaavaan maalivahtiin on vuosien varrella kohdistunut paljon kritiikkiä, eikä Jordan Pickford ole poikkeus. Useat eri asiantuntijat, kuten mm. Roy Keane ja Gary Neville ovat arvostelleet voimakkaasti Pickfordia.

Mies itse kertoo kuitenkin vähät välittävänsä häneen kohdistuneista puheista. ’’Antaa heidän puhua. Ne ovat vain sanoja. Lisäksi minusta tuntuu, että minulla työni tehtävänä ja heillä omansa.’’

’’Keskityn antamaan kaikkeni jokaisissa harjoituksissa. Yritän kehittyä, sekä tehdä kaiken aina hieman paremmin kuin edellisellä kerralla. Luulen, että jos asiantuntijat puhuvat edelleen minusta, on se hyvä asia. Minulle kyse on kuitenkin pelaamisesta ja siitä, etten anna kritiikin vaikuttaa suorituksiini.’’

27-vuotiaalla Pickfordilla on mahdollisuus tehdä tänään ennätys. Jos hän pystyy pitämään oman maalinsa puhtaana, tulee miehestä ensimmäinen Englannin maalivahti joka on pelannut kalenterivuoden aikana 12 nollapeliä. Edellinen ennätys on vuodelta 1966, jolloin Kolme Leijonaa voitti tähän astisen historiansa ainoan MM-kullan.

Ennätyksen rikkominen saattaisi tehdä Pickfordista entistä korvaamattomamman Englannin avauskokoonpanossa. Se saattaisi myös hiljentää kriitikoiden arvostelua.

Kesän EM-kilpailuissa miehen taakse tehtiin vain kaksi maalia varsinaisella peliajalla. Rangaistuspotkukilpailuun asti venyneessä loppuottelussa Italian Gianluigi Donnarumma veti kuitenkin pidemmän korren, torjuen kaksi pilkkua.

Pickford tunnetaan Englannissa hieman virhealttiina maalivahtina, mutta mies on kehittänyt selkeästi pelaamistaan. Hänen jalalla pelaamisensa on parantunut valtavasti ja itseluottamuksen noustessa, räikeitä virheitä ei olla viime aikoina nähty.

Huolimatta siitä, mitä Pickfordista puhutaan, on varmaa, että mies jatkaa työntekoaan tullakseen yhä paremmaksi. Kilpailu Englannin ykkösmaalivahdin paikasta on kovaa ja esimerkiksi myös Manchester Unitedin Dean Henderson on nostanut osakkeitaan valtavasti viimeisten vuosien aikana.

Lähde: The Boot Room

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut