Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jerome Boatengin oikeudenkäynti alkoi – Miehellä on ollut myrskyisä vuosi

Jerome Boateng on vakavien syytösten kohteena
AOP

Entinen Saksan maajoukkueen pelaaja Jerome Boateng kiisti torstaina järjestetyssä oikeudenkäynnissä häneen kohdistetut syytökset. Boatengin kahden lapsen äiti, sekä entinen tyttöystävä syyttää häntä pahoinpitelystä.

Jerome Boateng saapui paikalle lähes kaksi tuntia kestäneeseen tilaisuuteen ja kertoi oman versionsa tapahtumista. Mies kiisti kaikki häntä koskevat syytteet. Hänen entinen tyttöystävänsä ja kahden lapsensa äiti Sherin S, kertoi Boatengin lyöneen häntä useamman kerran.

Naisen mukaan pahoinpitely tapahtui parin ollessa lastensa kanssa lomailemassa Karibian saarilla. Syytteen mukaan tapahtumat saivat alkunsa pari viikkoa vuoden 2018 MM-kilpailujen jälkeen.

Turnaus päättyi Saksan osalta jo alkulohkovaiheeseen. Parin välillä kerrottiin olleen tähän aikaan paljon erimielisyyksiä tulevaisuuden asumisjärjestelyistä. Boateng yritti järjestetää itselleen siirtoa Paris Saint-Germainiin, mitä ei ikinä tapahtunut.

Mies itse väitti, ettei hän ollut erimielisyyksien aikaan väkivaltainen. Pariskunta oli pelannut yhdessä korttipelejä, jotka olivat laukaisseet riidan. Sherinin kertomus tilanteesta on kylmäävää luettavaa. ’’Hän painoi peukaloaan silmääni, puri minua päästä, sekä tarttui minua tukasta kiinni ja heitti minut lattialle.’’

Nainen kertoi Boatengin käyttäneen myös henkistä väkivaltaa, sekä lyöneen häntä useita kertoja selän alueelle. Iskujen seurauksena nainen kertoi kärsineensä hapenpuutteesta.

Entisen pariskunnan välillä käydään myös oikeustaistoa heidän lastensa huoltajuudesta. Tällä hetkellä lapset asuvat isänsä luona.

Pahoinpitelytapauksella on useita todistajia ja heitä on määrä kuulla myöhemmin. Jos Boateng todetaan syylliseksi, häntä saattaa odottaa sakkojen lisäksi viiden vuoden vankilatuomio. Tapausta oli määrä käsitellä alunperin jo viime joulukuussa, mutta istuntoa jouduttiin siirtämään koronapandemian takia.

Boatengilla on ollut varsin myrskyisä vuosi. Niin ikään hänen entinen tyttöystävänsä Kasia Lenhardt löydettiin kuolleena helmikuussa. Hänen todettiin tehneen itsemurhan, samaan aikaan kun Boateng oli Bayern Münchenin mukana Qatarissa seurajoukkueiden MM-kilpailuissa.

Boateng lensi välittömästi kotiin kuultuaan suru-uutisen. Lenhardt menehtyi vain kuusi päivää sen jälkeen, kun hänen suhteensa Boatengin kanssa oli päättynyt eroon.

Lähde: NDTV Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut