Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela: “Haluamme jatkaa voittamista sekä Euroopassa että Veikkausliigassa”

Toni Koskela päävalmentaja HJK
AOP

Veikkausliigan sarjakärjessä porskuttava HJK on melkoisen ottelutaakan keskellä. Veikkausliiga-kautta on vielä hyvän matkaa jäljellä ja pian alkava Konferenssiliiga tuo omat haasteensa.

HJK majailee piikkipaikalla kuuden pisteen erolla kakkossijalla olevaan KuPS:ään. Joukkueilla on, joukkueesta riippuen, 4-6 peliä jäljellä alkusarjassa, jonka jälkeen sarja jaetaan ylä- ja alaloppusarjoihin, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Päävalmentaja Toni Koskelan mukaan muutaman päivän tauko osui hyvään rakoon.

– Moni pelaaja oli tietysti eri maajoukkueiden mukana, ja tänne jääneiden kanssa otettiin happea hetki, jonka jälkeen keskityttiin harjoittelemaan kovaa, koska sitä ei ole pitkään aikaan pystytty tekemään.

HJK on ensimmäisenä suomalaisjoukkueena mukana 16.9. alkavassa UEFA Europa Conference Leaguessa. Se tuo omat haasteensa, mutta Koskela on luottavainen.

– Meille voi ajatella tämän käynnistävän vähän kuin seuraavan vaiheen kaudessa, jonka osalta on paljon hienoja pelejä edessä. Haluamme jatkaa voittamista sekä Euroopassa että Veikkausliigassa. Lähestymme lauantain peliä, kuten olemme koko vuoden tehneet ja kuten olen kliseisesti jo aiemmin niin monta kertaa todennut, huominen on taas meille kauden tärkein päivä, Koskela alleviivaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat