Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lionel Messi iski itsensä hattutempulla jälleen historiankirjoihin – vei ennätyksen toiselta jalkapallolegendalta

Lionel Messi
AOP

Jalkapallon supertähti Lionel Messi vei brasilialaiselta jalkapallolegenda Peléltä ennätyksen Etelä-Amerikan parhaana maalintekijänä.

Argentiina voitti torstai-iltana MM-karsinnoissa Bolivian vakuuttavasti 3-0. Joukkueen kaikista kolmesta maalista vastasi kapteeni Lionel Messi. Hattutempun myötä mies ohitti jalkapallolegenda Pelén Etelä-Amerikan kaikkien aikojen parhaana kansainvälisten pelien maalintekijänä.

Hattutempun myötä Messi on iskenyt nyt 79 maalia Argentiinan paidassa ja auttoi samalla joukkueensa hienoon voittoon. Voiton myötä Argentiina etenee vahvasti kohti Qatarin vuoden 2022 MM-kisoja.

34-vuotias Paris Saint-Germain hyökkääjä jakoi ennätyksen Pelén kanssa hetken aikaa, kun argentiinalainen iski illan ensimmäisen osumasa 14 peliminuutin kohdalla. Messi ujutti pallon ovelasti Bolivian puolustajan jalkojen välistä, pelaten itselleen hienosti vetopaikan. Upea viimeistely ohi Bolivia-vahti Carlos Lampen toi miehelle kansainvälisen uran 77. osuman.

Illan toisella osumallaan Messi ohitti Pelén ennätystilastossa. Hieno yksi vastaan yksi -haasto Bolivian boxissa ja tarkka viimeistely lähietäisyydeltä ja Messin nimi kirjattiin historiankirjoihin jälleen kerran.

Maanosan parhaan maalintekijän ennätys ei vielä argentiinalaiselle riittänyt, vaan mies tehtaili vielä ottelun viime minuuteilla kolmannen osuman. Messi pääsi iskemään Lampen torjunnasta takaisin peliin kimmonneen pallon verkkoon, viimeistellen samalla kansainvälisen uransa seitsemännen hattutempun.

”Olen odottanut tätä pitkän aikaa”, Messi kertoi uutissivusto Firstpostin mukaan ottelun jälkeen.

”Nyt aion nauttia tästä. Tämä on ainutlaatuinen hetki ja olen odottanut sitä pitkään. Olen erittäin onnellinen”, silminnähden liikuttunut mies sanoi onnellisena.

Kaikkien kansainväliset otteluiden maalintekijän kruunua pitää itseoikeutetusti Messin pitkäaikainen kilpakumppani Cristiano Ronaldo, joka on iskenyt 180 pelaamassaan kansainvälisessä ottelussa hurjat 111 maalia.

Argentiina sai hyvin päänsä ja joukkonsa kasattua torstain Bolivia otteluun ottaen huomioon, että hämmentävästä välikohtauksesta Brasilia-ottelussa oli vain muutama päivä aikaa. Tuolloin maiden välinen karsintaottelu keskeytettiin, kun neljää argentiinalaispelaajaa syytettiin Brasilian maahantulorajoitusten rikkomisesta.

Katso alta video upeasta yksilösuorituksesta, jolla Messi otti maalintekijän ennätyksen haltuunsa.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat