Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigan F-lohkossa jättimäinen yllätys – Young Boys kukisti ManU:n

Young Boys kaatoi ManU:n
AOP

Mestarien liigan F-lohkossa nähtiin tänään suuri yllätys, kun Young Boys voitti Manchester Unitedin 2-1. Sveitsissä pelatun ottelun ratkaisu nähtiin lisäajan viidennellä minuutilla, kun Theoson Siebatcheu onnistui maalinteossa Jesse Lingardin karmaisevan harhasyötön jälkeen.

Pelin ensimmäinen maali nähtiin 13 minuutin kohdalla ja siitä vastasi vierasjoukkue ManU. Bruno Fernandes antoi rangaistusalueen rajalta sensaatiomaisen ulkosyrjäkeskityksen, joka vapautti Cristiano Ronaldon maalintekoon. Supertähden alku Unitedissa on ollut lupauksia herättävä, hänen osuttuaan kolmesti kahdessa ottelussa.

Unitedin esitys oli tänään heikko eikä se luonut juurikaan maalipaikkoja Fernandesin neronleimauksen jälkeen. Joukkueen syöttöpeli takkusi pahemman kerran, kotijoukkueen ollessa aktiivisempi osapuoli.

Kun pelikellossa oli 35 minuuttia Unitedin Aaron Wan-Bissaka ryntäsi jalkapohja edellä tilanteeseen, astuen todella pahannäköisesti kotijoukkueen Christopher Martinsin nilkan päälle. Martins kaatui nurmen pintaan tuskissaan, mutta kuin ihmeen kaupalla mies ei vaikuttanut loukkaantuneen tilanteessa vakavammin.

Wan-Bissaka ajettiin suoralla punaisella ulos kentältä, eikä mies itsekään juuri purnannut tuomiosta. Englantilainen pahoitteli rikettään Martsinsilta ja pelaajat paiskasivat kättä. Ulosajon jälkeen hallinta siirtyi entistä enemmän Young Boysille ja se loi muutamia vaarallisia tilanteita.

Kun 66 minuuttia oli pelattu kotijoukkue tasoitti ottelun. Moumi Ngamaleu iski laidalta tulleen keskityksen sisään Unitedin Raphaël Varanen estelyistä huolimatta.

ManU vetäytyi tasoituksen jälkeen yhä enemmän kuoreensa, kotijoukkueen pelatessa hurmiossa. Johtomaali oli todella lähellä useampaan otteeseen ja David de Gean paraatipelastukset pitivät numerot tasoissa.

Lisäajalla espanjalainen joutui kuitenkin antautumaan toistamiseen, kun Jesse Lingardille sattui räikeä syöttövirhe. Vaihdosta kentälle tullut Lingard koitti pelata palloa puolustukseen, mutta lähetti pelivälineen epähuomiossa suoraan Theoson Siebatcheulle, joka ohitti de Gean.

Riemu repesi Wankdorfilla osuman jälkeen. Kotijoukkueelle todella tärkeät kolme pistettä hyvän esityksen jälkeen. Unitedin kannalta tilanne on hieman kimurantimpi ja seuraavasta pelistä käytännössä täytyy saada pisteitä. Lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat Atalanta ja Villarreal.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga