Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Lukaku puski hallitsevan mestarin voittoon

Romelu Lukaku puski Chelsean voittoon.
AOP

Jalkapallon himotuimman pokaalin metsästys alkoi tiistaina kahdeksan ottelun kierroksella. Lontoossa Mestarien liigan hallitseva mestari Chelsea aloitti voitolla Pietarin Zenitistä.

Chelsea selvitti Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisen ottelun vaikeudet Pietarin Zenitiä vastaan ja käänsi tiukan ottelun nimiinsä toisella jaksolla. Chelsean voittomaalin ensimmäisessä ottelussa puski belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku. Lukaku puski ottelun ainokaisen 69. minuutilla Cesar Azpilicuetan keskityksestä ohi venäläismaalivahti Stanislav Kritsyukin.

Lukakulla oli ottelussa pari muutakin hyvää paikkaa maalintekoon, mutta Belgialaisen sihti jalalla oli hieman hukassa.

Kotijoukkue oli läpi ottelun hallitsevampi osapuoli kuten olettaa sopi, mutta Zenitin tiukka neljän miehen alakerta ja viiden miehen keskikenttä teki Chelsean hyökkäämisestä sekä loistavien maalintekopaikkojen luomisesta äärimmäisen vaikeaa, sillä vieraiden puolustus valui jokaisessa tilanteessa todella alas eikä rangaistusalueen sisällä ollut yhtään ylimääräistä tilaa.

Zenit keskittyi ottelussa pitkälti vastahyökkäyksiin, mutta vaarallisia maalintekopaikkoja oli ottelussa korkeintaan kaksi.

Joukkueet jatkavat H-lohkossa pelejään syyskuun lopulla. Chelsea kohtaa seuraavassa Mestarien liigan ottelussaan vieraissa Juventuksen. Ennen Juventus-kamppailua joukkue kohtaa Valioliigassa vieraissa Tottenhamin ja kotonaan Manchester Cityn. Lisäksi Chelsealla on luvassa EFL Cupin kotiottelu Aston Villaa vastaan.

Venäjän liigaa seitsemän kierroksen jälkeen johtava Zenit kohtaa Mestarien liigan alkulohkon toisessa ottelussaan kotinurmella Malmön, joka taipui Juventukselle selvin 3-0 -lukemin avausottelussa. Ennen Malmön kohtaamista joukkueella on kaksi Venäjän pääsarjan ottelua Rubin Kazania sekä Samaraa vastaan.

UCL-kierroksen tulokset

Sevilla vs. Salzburg 1-1
Young Boys vs. Manchester United 2-1
FC Barcelona vs. FC Bayern Munchen 0-3
Chelsea vs. Zenit 1-0
Dynamo Kiova vs. Benfica 0-0
Lille vs. Wolfsburg 0-0
Malmö vs. Juventus 0-3
Villarreal vs. Atalanta 2-2

LUE MYÖS

Mestarien liigan F-lohkossa jättimäinen yllätys – Young Boys kukisti ManU:n

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga