Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Paul Pogban mieli muuttumassa jatkon suhteen – ranskalainen tyytyväinen kesän hankintoihin

Paul Pogban uskotaan jatkavan Unitedissa
AOP

Parin viime kauden ajan Paul Pogbaa ollaan viety siirtohuhuissa niin Real Madridiin, PSG:hen kuin myös vanhaan seuraansa Juventukseen. Huhuja on kiihdyttänyt Pogban ja tämän tiimin puheet halusta pelata milloin minkäkin suurseuran riveissä. Toisaalta myös Pogban ajoittain heikot esitykset seurajoukkueessa ovat lisänneet vettä myllyyn, sillä Manchester Unitedinkaan ei ole koettu Pogbaa tarvitsevan.

Nyt Sky Sports kuitenkin uutisoi, että Pogban pää olisi sittenkin kääntymässä jatkosopimukseen Manchester Unitedin kanssa. Suurimpana syynä Pogban innostumiseen ovat kesän jättihankinnat Cristiano Ronaldon ja Raphaël Varanen johdolla. Ranskalaisella on parhaillaan meneillään nykyisen sopimuksensa viimein vuosi ja Unitedin on kerrottu haluavan jatkosopimusta Pogbalta.

Myös Pogban peliesitykset ovat tämän kauden puolella olleet jotain ihan muuta kuin mitä häneltä on Unitedissa totuttu näkemään. Ronaldon paluuottelussa ranskalainen alusti kaksi maalia ja nosti tämän kauden maalisyöttöjensä määrän jo seitsemään, kun takana on vasta neljä ottelua.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär on luottavainen Pogban jatkosopimukseen. Norjalaismanageri uskoo pokaalien olevan paras keino saada Pogba jatkamaan.

– Minä uskon, että jokainen joka tekee sopimuksen Manchester Unitedin kanssa haluaa voittaa pokaaleita ja olla osa voittavaa Manchester Unitedia, Solskjär sanoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga