Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Thomas Tuchel valoi uskoa vaihtopenkin puolelle valahtaneeseen Ben Chilwelliin

Ben Chilwell
AOP

Chelsean Ben Chilwell ei ole pelannut ainuttakaan minuttia kilpailullisissa otteluissa sitten viime toukokuun. Joukkueen manageri Thomas Tuchel valoi miehen tulevaisuudelle Chelseassa kuitenkin vielä uskoa.

Vielä muutama kuukausi takaperin Chelsean Ben Chilwellin tilanne ja asema joukkueessa vaikutti vakaalta. Mies pelasi avainasemassa Chelsean toukokuisessa Mestarien liiga finaalissa, jossa se voitti Manchester Cityn. Chilwell nimettiiin myös kesän EM-kisoihin Englannin miehistöön ja puolustaja näytti pelaavan itseään suoraan mukaan jalkapallomaailman tähtinimien joukkoon.

Nyt vain muutamaa kuukautta myöhemmin tilanne näyttää kuitenkin täysin erilaiselta. EM-kisat tulivat ja menivät, eikä Gareth Southgaten suunnitelmissa löytynyt tarvetta Chilwellille, joka päätyi seuraamaan kisat kokonaan vaihtopenkin puolelta. Uutta Valioliigakauttakin on kohta pelattu jo täysi kuukausi, eikä englantilainen ole vielä saanut minuuttiakaan peliaikaa manageri Thomas Tuchelin alaisuudessa.

Vielä Frank Lampardin alaisuudessa vastuuta englantilaiselle löytyi, mutta Tuchelin saavuttua, on mies nähty useammin vaihtopenkin puolella. Tuchel avasi englantilaisen tilannetta Chelsean Mestarien liiga avauksen alla tiistaina ja valoi mieheen vielä uskoa.

”Tämä on ehdottomasti ollut vaikeaa aikaa hänelle. Hän pelasi viime kauden lopun hienosti ja viimeisteli kauden täyteen 90 minuuttiin Mestarien liigan finaalissa. Hän oli tärkeä osa kovia pelejämme”, Tuchel kommentoi lehdistötilaisuudessa football.londonin mukaan.

”Sitten EM-kisat olivat henkilökohtaisesti hänelle vaikea paikka. On vaikeaa tuntea olevansa osa joukkuetta, mikäli ei pääse osallistumaan kentällä.”

Kesän lopussa Chelsean harjoituksiin palannut Chilwell vaikutti Tuchelin mielestä ”henkisesti väsyneeltä”. Kesän ja harjoituskauden pettymykset painoivat hartioilla. Hyvin harjoituskaudella ja kauden alussa esiintynyt Marcos Alonso on vakiinnuttanut paikkaansa Chilwellin pelipaikalla vasempana laitapuolustajana eikä englantilainen ole päässyt oikein taistelemaan paikastaan.

”Marcos oli täällä koko harjoituskauden ajan ja esiintyi vakuuttavasti Chilwellin pelipaikalla. Meillä on kaksi spesialistia samalle pelipaikalle ja tämä on kovaa kamppailua heille molemmille.”

Tuchel myönsi kuitenkin, että myös Chilwellille on saksalaisen suunnitelmissa vielä tilaa ja kauden avausminuutit saattavat tulla hetkenä minä hyvänsä.

”Hän on nyt kisassa mukana. Tilanne hänen kohdallaan on muuttunut. Hän on hyvässä iskussa, henkisesti kunnossa ja hyvällä asenteella, joten hän voi pelata hetkenä minä hyvänsä.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga