Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Dortmund voittoon keskiviikkoillan Mestarien liigan ottelussa – Håland iski jälleen

Erling Haaland

Borussia Dortmund ja Besiktas kohtasivat Mestarien liiga-kauden avauksessaan Istanbulissa. Ottelu päättyi saksalaisjoukkueen voittoon numeroin 1-2. Molemmat Dortmundin maalit olivat nuorten tähtien käsialaa, sillä maalinteossa onnistuivat 18- vuotias Jude Bellingham sekä 21- vuotias norjalaissensaatio Erling Braut Håland.

Ottelu itsessään oli varsin tasainen. Ensimmäinen puoliaika oli Dortmundilta vahvaa tekemistä ja se sai vyörytettyä hyökkäyksiä kohti Besiktasin maalia. Ottelun avausmaalista vastannut Bellingham siirsi Dortmundin johtoon 20. peliminuutilla.

Bellingham oli myös mukana ottelun toisessa maalissa. Bellinghamin syöttö löysi norjalaisen Hålandin, joka iski ottelun 2-0, kun pelattiin ensimmäisen puoliajan lisäaikaa.

Besiktas tuli otteluun paremmin mukaan toisella puoliajalla. Besiktas kaappasi pallonhallinnan, mutta ei onnistunut viimeistelemään kavennusta hyvistä paikoista huolimatta. Lopulta Besiktasin painostus kuitenkin palkittiin, mutta turkkilaisjoukkueen kannalta liian myöhään. Barcelonasta lainalle siirtynyt Miralem Pjanic keskitti vapaapotkusta neljännellä lisäaikaminuutilla ja kavennuksen iski Francisco Montero.

Hålandin hurjat tehot Mestarien liigassa saivat jatkoa heti kauden avausottelussa. Kaikkiaan nuori norjalainen on iskenyt urallaan 17 Mestarien liiga ottelussa käsittämättömät 21 maalia. Viime kaudella Håland valittiin Mestarien liigan parhaaksi hyökkääjäksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga