Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Joan Laporta tiedostaa Barcelonan ongelmat – Kannattajilta pyydetään kärsivällisyyttä

Barcelonan puheenjohtaja pyytää kannattajilta kärsivällisyyttä
AOP

FC Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta pyytää kärsivällisyyttä joukkueen kannattajilta. Blaugrana hävisi tiistaina lukemin 0-3 Bayer Müncheniä vastaan. Laporta kertoo olevansa seuran esityksiin todella tyytymätön.

Katalonian ylpeys ei onnistunut laukomaan kertaakaan maalia kohti tiistai-iltana pelatussa ottelussa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu joukkueen historiassa Bayernia vastaan pelatuissa Mestarien liigan otteluissa.

Joukkueen puheenjohtaja Joan Laporta on pyytänyt joukkueen faneilta pitkäjänteisyyttä. Hän kertoi olevansa ottelun lopputulokseen tyytymätön, mutta piti sitä myös odotettavana, Barcelonan tilanne huomioon ottaen.

Katalonialainen pyysi faneja tukemaan joukkuetta vaikeiden aikojen keskellä. Bayern oli koko ottelun ajan selkeästi parempi, eikä kotijoukkueelle jäänyt mitään jossiteltavaa. Ottelun päätyttyä, Laporta puhui seuran faneille Twitter-tilillään.

’’Olen yhtä pettynyt, kuin tekin. Minun täytyy kertoa, että tämä on tilanne, jota osasimme odottaa. Pyydän teiltä kärsivällisyyttä ja, että jatkatte seuran kannattamista.’’

Laporta astui seuran peräsimeen toista kertaa maaliskuussa, kun edellinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu jätti eronpyyntönsä. Bartomeu oli menettänyt täysin seurajohdon, sekä joukkueen luottamuksen. Häntä pidetään yhtenä syntipukkina Barcelonan taloudelliseen kurimukseen.

Laporta ei siis ottanut vastuuta helpoimmassa mahdollisessa tilanteessa ja hänen alkunsa on ollut hankala. Blaugrana jäi viime kaudella La Ligan kolmannelle sijalle, eivätkä paukut riittäneet Mestarien liigassakaan.

Tämän lisäksi joukkueen kirkkain tähti Lionel Messi vaihtoi maisemaa, vaikka Laporta ehti luvata useaan kertaan argentiinalaisen jäävän. Seuran tilanne ei ainakaan helpottanut tiistaisen esityksen jälkeen.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman oli niin ikään pettynyt mies, mutta osasi katsoa myös tuloksen taakse. ’’Tietysti olisimme halunneet pystyä parempaan, mutta Bayernilla on enemmän laatua. Meillä on paljon pelaajia, joilla on loistava tulevaisuus edessään, mutta tällä hetkellä kaipaamme loukkaantuneita pelaajiamme.’’

’’Aloitimme ottelun hyvin, mutta meillä oli ongelmia eteenpäin pelaamisessa. Olimme hieman epäonnekkaita ensimmäisessä maalissa ja toisen takaiskun jälkeen työ kävi erittäin vaikeaksi. Juuri nyt Bayern on parempi joukkue, kuin me.’’

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga