Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester Cityn toppari Nathan Aken isä menehtyi vain hetki uran ensimmäisen Mestarien liigan maalin syntymisen jälkeen

Nathan Ake
AOP

Manchester Cityn hollantilaistoppari Nathan Ake eilinen päivä oli monella tapaa mieleen jäävä. Cityn kivenkovassa nipussa avauskokoonpanoon päässyt Ake iski uransa ensimmäisen maalin Mestarien liigassa, kun hän puski Cityn johtoon kuudentoista minuutin pelin jälkeen. City voitti ottelun lopulta 6-3, mutta Aken iltaan mahtui kuitenkin suru-uutinen, hänen isänsä oli menehtynyt ottelun aikana.

Ake tiedotti asiasta torstaina omalla Instagram-sivullaan, johon hän oli lisännyt kuvan maalituuletuksestaan sekä isänsä ja veljensä kanssa otetun yhteiskuvan.

– Viimeiset viikot ovat olleet vaikeitan aikaa elämässäni, sillä isäni on ollut hyvin sairas eikä hänen hoitamisekseen ole enää löydetty keinoa. Olen ollut onnekas saadessani niin paljon tuke puolisoltani, perheeltäni sekä ystäviltäni, Ake kertoi kuvatekstissään.

– Eilen ,vaikean ajanjakson jälkeen onnistuin tekemään urani ensimmäisen Mestarien liiga maalin ja vain hetkeä myöhemmin isäni oli menehtynyt rauhassa äitini ja veljeni seurassa. Ehkä näin oli tarkoitettu, sillä isäni oli aina ylpeä ja iloinen nähdessään minun pelaavan.

Ake siirtyi Manchester Cityyn viime kesänä Bournemouthista ja hän on esiintynyt seuran riveissä 16 ottelussa. Hän on ollut myös tuttu pelaaja Hollannin maajoukkueesta, jossa hän on esiintynyt 22 kertaa 2017 vuonna tapahtuneen debyyttinsä jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga