Mestarien liiga

Sebastien Hallerilla neljän maalin ilta Mestarien liiga debyytissään

Sebastien Haller

Sebastien Haller teki yhden kaikkien aikojen mahtavimmista Mestarien liigan debyyteistä, kun hän teki neljä maalia Ajaxin moukaroidessa Portugalin suurseura Sportingin 5-1 Lissabonissa.

Entinen West Ham -hyökkääjä pääsi avaamaan ottelun maalinteon kahden minuutin kohdalla hienolla puskulla ja iski pian toisen maalinsa lähietäisyydeltä Antonyn syötöstä.

Isännät saivat kavennettua tilanteeksi 2-1, kun Paulinho pääsi maalinmakkun, mutta Steven Berghuis palautti Ajaxin kahden maalin edun ennen taukoa.

Haller osui toisella jaksolla vielä kahteen kertaan ja asetti näin loppunumeroiksi 1-5.

Hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka teki neljä maalia Mestarien liigan debyytissään sitten Marco van Bastenin debyytin AC Milanissa IFK Göteborgia vastaan ​​marraskuussa 1992.

Van Basten oli kuitenkin ennen Mestarien liiga debyyttiään pelannut Euroopan Cupissa Milanin paidassa.

Hallerille onnistuminen teki varmasti hyvää, kun hän jäi pois Ajaxin Eurooppa -liigan joukkueesta viime kaudella hallinnollisen virheen vuoksi.