Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Marcelo Bielsan Leedsillä loukkaantumishuolia ennen huomista Newcastle kamppailua – Argentiinalaisvelho saa käyttää taktista osaamistaan

Marcelo Bielsalla riittää päänvaivaa ennen Newcastele-ottelua
AOP

Leeds Unitedin argentiinalaisvalmentaja Marcelo Bielsa on antanut lisätietoa joukkueensa loukkaantumistilanteesta. Ryhmä saa huomenna pelattavassa Valioliiga-ottelussa vastaansa Newcastlen.

Marcelo Bielsan valmentama Leeds lähtee metsästämään kauden avausvoittoaan ja nyt siihen tarjoutuu oiva tilaisuus, kun vastaan asettuu heikkovireinen Newcastle. Vaikka ottelu pelataan St. James’ Parkilla, voidaan vierasjoukkue Leedsiä pitää lievänä suosikkina.

Leeds kärsii kuitenkin hieman tärkeiden pelaajien poissaoloista ja varsinkin toinen keskuspuolustajan tontti tuottaa päänvaivaa Bielsalle. Pascal Struijk on pelikiellossa, hänen saatuaan punaisen kortin Liverpoolin Harvey Elliottiin kohdistuneen taklausen seurauksena. Robin Koch kärsii nivusvaivasta, sekä Diego Llorentella on lihasvaiva.

Hyökkääjä Patrick Bamford on sentään palannut sairastuvalta ja hänen oletetaan olevan Newcastlea vastaan pelikunnossa. Bielsa kertoi ennen huomista peliä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa joukkueensa tilanteesta.

’’Niistä neljästä keskuspuolustajasta, jotka meillä on, emme voi laskea Struijkin, Kochin tai Llorenten varaan. Yritämme kuitenkin löytää ongelmaan toimivan ratkaisun. Bamford on kunnossa, sekä Adam Forshaw on palaamassa pikkuhiljaa mukaan. Hän on valmiina seuraavaan peliin.’’

Joukkueen kapteeni Liam Cooper on tällä hetkellä ainoa pelikelpoinen toppari ja Bielsa saakin nyt käyttää taktista osaamistaan luodakseen toimivan puolustuspaletin.

Yksi vaihtoehto saattaisi olla laitapuolustaja Luke Aylingin siirtäminen Cooperin viereen. Mies ei ole varsinaisesti loistanut tällä kaudella ja siirto keskuspuolustukseen saattaisi herätellä englantilaista. Tässä tapauksessa keskikenttäpelaaja Jamie Shackleton voitaisiin pudottaa laitapuolustajaksi.

Kalvin Phillipsin siirtäminen joukkueen alakertaan saattaisi myös toimia. Mies pelasi loistavasti puolustavan keskikenttäpelaajan roolissa kesän EM-kilpailuissa, muodostaen toimivan parin West Hamin Declan Ricen kanssa. Phillipsillä on kyky viedä tila pois vastustajilta ja hän tuntuu aina pystyvän pelamaan pallon omilleen.

Miehen hyvät otteet ovat herättäneet sellaisten seurojen kiinnostuksen, kuten Real Madrid ja Manchester City. Siinä tapauksessa, jos Bielsa siirtää Phillipsin puolustuslinjaan, joukkueen keskikenttä ei kuitenkaan ole entisellään.

Lähde: The Boot Room

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga