Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sean Dyche jatkosopimukseen Burnleyn kanssa

Sean Dyche
AOP

Sean Dyche on sitoutunut tulevaisuuteensa Burnleyssa allekirjoittamalla uuden neljän vuoden sopimuksen, joka pitää hänet seurassa kauden 2024-25 loppuun asti.

Dychen tiimiin kuuluva apuvalmentaja Ian Woan on myös allekirjoittanut uuden neljän vuoden sopimuksen Burnleyn kanssa, joka pelaa Valioliigassa kuudetta peräkkäistä kautta.

Dyche, 50, on ollut Burnleyssa vuodesta 2012 ja on Valioliigan pisimpään samassa seurassa pysynyt valmentaja tällä hetkellä.

Yhdeksän vuoden aikana hän on myös onnistuneesti ohjannut seuran kahdesti nousuun mestaruussarjasta ja kahdesti top 10- sijoille Valioliigassa.

– On hienoa saada nämä sopimusneuvottelut päätökseen ja katsoa nyt tämän jalkapalloseuran tulevaisuuteen ja sen jatkuvaan kehitykseen, Dyche sanoi.

– Meille oli tärkeä kesä lisätä lahjakkuutta ja syvyyttä joukkueeseen, mutta työ ei lopu tähän. Seurana olemme kehittämässä ja parantamassa pelaajia, ja siksi täällä hoitamamme ympäristö on niin tärkeä.

Tällä hetkellä Burnley on Valioliigassa sijalla 18 ja he ovat onnistuneet keräämään neljästä ensimmäisestä ottelustaan ainoastaan yhden pisteen. Ensi viikonloppuna pistetiliä olisi mahdollisuus kartuttaa vierasottelussa Leicester Citya vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga