Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palacen kelpo esitys ei riittänyt Liverpoolin vieraana

Liverpool - Crystal Palace
AOP

Crystal Palacen vierailu Anfieldilla päättyi kotijoukkue Liverpoolin vahvaan 3-0 voittoon. Vierailijoiden esitys oli kuitenkin sekin vahva ja Crystal Palace voi jatkaa seuraavaan otteluun pää pystyssä.

Crystal Palacella oli taskussaan vahva 3-0 kotivoitto Tottenhamista viime kierrokselta ja joukkue lähtikin haastamaan Liverpoolia vauhdikkaasti. Se prässäsi korkealta ja Liverpoolin puolustus joutui heti ottelun alussa tiukille. Alisson Beckerin loistopelastus ottelun alkuminuuteilla varmisti, että Liverpool vältti aikaisen takaiskumaalin.

Liverpool teki kokoonpanoonsa muutamia muutoksia ja manageri Jürgen Klopp laittoi erityisesti puolustuspäänsä uusiksi. Topparin paikalla Virgil van Dijkin aisaparina nähtiin Valioliigadebyytissään Ibrahima Konaté. Debyytissään hienosti pelannut Konaté muun muassa pysäytti ensimmäisellä jaksolla pieneen läpiajoon päässeen Christian Benteken ja varmisti, että isäntien nolla piti.

Palace lähti otteluun hieman väkevämmällä otteella, mutta pelin edetessä Liverpool otti peliä haltuunsa ja iski painetta vierailijoiden boxiin. Crystal Palace puolusti uhrautuvasti ja sai isäntien laukauksia blokattua pitkään.

Sadio Mane aloitti isäntien maalinteon kuitenkin ensimmäisen jakson lopulla iskemällä Liverpool-uransa 100. maalin. Tämä oli myös yhdeksäs peräkkäinen Liverpoolin ja Crystal Palacen välinen ottelu, jossa Mane onnistui kurittamaan Palacea.

Aivan ensimmäisen puoliajan lopulla Palace pääsi vielä koittamaan, mutta tauolle lähdettiin isäntien 1-0 johdossa.

Toisella jaksolla Liverpool iski vielä kahdesti. Reilu kymmenen minuuttia ennen pelin loppua Mohamed Salah pääsi iskemään kulmapotkusta pallon vapaasti Crystal Palacen verkkoon. Egyptiläistä vartioinut Jaïro Riedewald unohtui seuraamaan kulmapotkua ja Salah pääsi vapaasti iskemään pallon verkkoon.

Ottelun viimeisellä varsinaisella peliminuutilla nähtiin vielä upea maali Liverpoolin Naby Keitalta. Isännät pääsivät rokottamaan jälleen kulmapotkusta, kun Crystal Palacen maalivahti Vicente Guaitan torjunta kimposi suoraan Keitalle, joka pääsi tulittamaan noin 20 metristä pallon huikealla laukauksella Palace-verkkoon.

Crystal Palacen esitys Liverpoolin vieraana ei missään nimessä huono ollut. Joukkue pelasi vahvasti ja pääsi maalipaikoillekin. Liverpool oli kuitenkin tällä kertaa parempi. Erityisesti punaisten hyökkäyspää onnistui päivän ottelussa loistavasti ja voitolla Liverpool jatkaa sarjan piikkipaikalla. Huomisissa Chelsean ja Manchester Unitedin otteluissa selviää, joutuvatko punaiset vielä jakamaan kierroksen päätteeksi kärkipaikkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga