Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sunnuntaina Valioliigassa yksi kauden odotetuimmista derbyistä – pystyykö Tottenham haastamaan Chelsean?

Tottenham - Chelsea
AOP

Viikonlopun Valioliigakierros huipentuu sunnuntaina odotettuun Lontoon derbyyn Tottenhamin ja Chelsean välillä.

Lontoon derbyt ovat aina odotettuja huippuotteluita ja sunnuntai-iltana nähdäänkin varmasti mielenkiintoinen kamppailu Nuno Espirito Santon Tottenhamin ja Thomas Tuchelin Chelsean välillä.

Tottenham pelasi vaisusti viime viikonloppuna häviten Crystal Palacen vieraana. Joukkueen onkin parannettava otteitaan huomattavasti mikäli se mielii haastaa hallitsevaa Mestarien liiga mestaria. Joukkueen alku kauteen oli kuitenkin vakuuttava ja siitä kertoo myös Nunon voittama kuukauden manageri -palkinto elokuulta.

Chelsea on niin ikää aloittanut kautensa vahvasti. Se jakaa parhaillaan sarjataulukon kärkipaikkaa Liverpoolin ja Manchester Unitedin kanssa. Neljästä ottelusta kerättynä on kymmenen pistettä. Manageri Tuchel ei kuitenkaan joukkueensa viime viikkoisiin esityksiin ole täysin tyytyväinen ollut, vaikka joukkue voitot nappasikin Aston Villasta sekä Mestarien liigassa venäläisestä Zenitistä. Saksalaismanageri löytää myös parannettavaa vielä.

Ottelusta odotetaan myös mielenkiintoisa joukkueiden kärkimiesten taistelua, kun Valioliigan kenties puhutuimmat hyökkääjät Harry Kane ja Romelu Lukaku asettuvat vastakkain. Kane on iskenyt tällä kaudella Spurs-paidassa viidessä ottelussa kaksi maalia. Joukkueen kapteenin alku kauteen oli hidas, mutta mikäli mies onnistuu löytämämään vireensä kunnolla sunnuntaihin mennessä, aiheuttaa hän varmasti harmaita hiuksia Chelsea-puolustukselle.

Lukaku on puolestaan osoittautunut Chelsealla tärkeäksi lisäksi joukkueen hyökkäyspäähän ja belgialainen on viimeistellyt jo useamman tärkeän voittomaalin Chelsealle. Sunnuntaina Lukakulla on mahdollisuus osoittaa arvonsa jälleen kerran. Belgialaisen tiedetään loistavan isoissa otteluissa,  joten sunnuntain kamppailussa toivottavasti nähdään mieheltä vauhdikkaita haastoja hyökkäyspäässä.

Tottenhamin kokoonpanosta on varmasti poissa pelikiellossa oleva Japhet Tanganga. Cristian Romero, Giovani Lo Celso sekä Davinson Sanchez saattavat puolestaan karanteeninsa jälkeen palata joukkueen vahvuuteen. Myös Son Heung-min ja Eric Dier ovat mahdollisesti pienten loukkantumisten jälkeen taas pelikunnossa.

Chelsean N’Golo Kante palaa sunnuntaina joukkueen vahvuuteen, kun Christian Pulisic puolestaan joutuu kuntoutumista vielä hetken odottamaan. Viime viikolla lepoaikaa saanut Mason Mount toivoo jälleen peliaikaa kentällä.

Monien kirjoissa kauden ennakkosuosikiksi on povattu Chelseaa ja siniset lähtevätkin sunnuntain derbyyn hienoisena ennakkosuosikkina. Ottelu polkaistaan käyntiin sunnuntaina puoli seitsemältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga