Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukin hieno maali ei riittänyt Norwichille Valioliigassa – joukkueen tukalaan tilanteeseen ei helpotusta

Teemu Pukki
AOP

Norwichin vaikea alku Valioliigassa sai jatkoa lauantaina, kun joukkue hävisi Watfordille lukemin 1-3.

Lauantaina käytiin Carrow Roadilla sarjanousijoiden välinen kamppailu elintärkeistä pisteistä, kun Norwichin vieraaksi saapui Watford. Teemu Pukki onnistui maalinteossa, mutta kotkalaisen osuma ei riittänyt siivittämään kanarianlintuja pisteille.

Watford otti ottelussa johtoaseman 17. peliminuutin kohdalla. Loistokeskitys laidalta osui täydellisesti Emmanuel Bonaventurelle ja tämä puski vierailijat johtoon.

Puolen tunnin pelin kohdalla Pukki toi Norwichin tasoihin upealla suorituksella. Kotkalainen pääsi läpiajoon ja viimeisteli upeasti pallon ohi Watford-vahti Ben Fosterin. Ennen taukoa Pukilla oli vielä hieno mahdollisuus viedä Norwich taukojohtoon, mutta suomalainen ei onnistunut viimeistelemään illan toista osumaa.

Tasoitus toi Norwichin peliin kaivattua vauhtia ja tempoa, mutta aivan loppuun asti sen rutistus ei kestänyt. Vierailijoiden Ismaïla Sarr viimeisteli Watfordille vielä ottelun lopussa kaksi osumaa ja varmisti, että Norwich jatkaa sarjassa pisteittä.

Vaikka Pukki yhden hienon osuman onnistuikin viimeistelemään, on Daniel Farken joukkueen hyökkäyspelaaminen ollut vaikeuksissa. Hyökkäyspäässä ei tunnu ratkaisuja löytyvän ja samanaikaisesti virheet omassa päässä ovat kostautuneet karulla tavalla.

Norwich jatkaa siis toistaiseksi vielä pisteettömänä Valioliigassa. Se on sarjataulukon pohjimmaisena, mutta toivoa ei vielä ole heitetty kaivoon. Kausi on vasta aluillaan ja aikaa sekä mahdollisuuksia suunnan muutoksille vielä riittää. Farke vakuutteli, ettei illan peli ollut vielä ratkaiseva Norwichin loppukauden kannalta, vaan joukkue lähtee päättäväisenä jatkamaan pisteiden jahtaamista.

”Ei ole aika jäädä säälimään itseään. On aika kääriä hihat ylös ja ryhtyä hommiin”, Farke kommentoi ottelun jälkeen SkySportsin mukaan.

Manageri myönsi, että puolustuspään virheet täytyy saada pois – maaleja on mennyt omiin aivan liikaa. Lauantain pelissä Norwichin hyökkäyspää näytti positiivisia merkkejä, mutta töitä on vielä silläkin osa-alueella tehtävänä, jotta joukkue onnistuu kampeamaan jumbosijalta pois.

Seuraava mahdollisuus pistetilin avaamiseen tulee syyskuun 25. päivä, jolloin kanarianlinnut matkaavat Liverpooliin Evertonin vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga