Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham tiedotti suru-uutisesta – seuran kaikkien aikojen maalintekijä on menehtynyt

Jimmy Greaves
AOP

Tottehamin kaikkien aikojen maalintekijä Jimmy Greaves on menehtynyt 81-vuotiaana.

Tottenham tiedotti suru-uutisesta sunnuntaiaamuna. Seuralengenda Jimmy Greaves menehtyi 81-vuotiaana. Seura kertoi tiedotteessaan, että Greaves menehtyi varhain sunnuntaiaamuna kotonaan.

”Olemme äärimmäisen surullisia kuullessamme hienon Jimmy Greavesin kuolemasta – hän ei ollut vain Tottenhamin kaikkien aikojen maalintekijä, mutta myös hienoin laukoja, jonka tämä maa on koskaan nähnyt.”

Greavesin ammattilaisura alkoi vuonna 1957 kasvattajaseura Chelseasta. Englantilainen nähtiin tämän ammattilaisuran aikana muun muassa Chelsean, West Hamin ja Milanon paidoissa. Parhaiten hänet muistetaan kuitenkin Tottenham vuosiltaan, jolloin hän nousi myös seuran kaikkien aikojen maalintekijäksi. Vuosina 1961-1970 Greaves iski Spursille 266 maalia pelaamissaan 379 ottelussa.

Greavesin kauden 1962/63 aikana iskemät 37 maalia on vielä tänä päivänäkin Tottenhamin seurahistorian ennätys yhden kauden aikana isketyistä maaleista.

Greaves muistetaan myös Englannin maajoukkueesta, jossa mies oli muun muassa mukana voittamassa maan historiallista maailmanmestaruutta vuonna 1966. Englannin maajoukkueessa Greaves iski 44 maalia 57 esiintymisessään.

”Jalkapallomaailma ei tule näkemään hänenlaistaan enää ikinä.”

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Greavesin entiset seurat Tottenham ja Chelsea kohtaavat myöhemmin tänään Valioliigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga