Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea oli vahvempi Lontoon derbyssä – Tottenhamilta täysin hengetön esitys

Chelsea oli parempi Tottenhamia vastaan
AOP

Tottenham Hotspur kohtasi Chelsean sunnuntain Valioliiga-kierroksella. Ottelusta muodostui varsin yksipuolinen näytös, vierasjoukkue Bluesin ollessa selkeästi parempi jokaisella osa-alueella. Thomas Tuchelin suojatit ottivat vakuuttavan 3-0 vierasvoiton.

Tottenham Hotspur Stadiumilla käyty lontoolaisseurojen kamppailu lähti vauhdikkaasti käyntiin. Molemmat joukkueet loivat ottelun alussa muutaman puolittaisen tekopaikan. Varsinkin vierasjoukkue Chelsean Romelu Lukaku järjesteli pelitovereilleen hyviä tilanteita.

Belgialainen tuntuu sopivan täydellisesti Chelsean taktiikkaan, hänen pystyessään suojaamaan palloa hyökkäysalueella. Mies näkee loistavasti joukkuetovereidensa liikkeet ja pyrkii pelaamaan palloa tyhjään tilaan.

Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan onnistunut avauspuoliajalla maalinteossa ja tempo putosi huomattavasti alun jälkeen. Toisella puoliajalla Chelsea oli kuin uudesti syntynyt. Thomas Tuchel näytti pitäneen voimakkaan puheen ryhmälleen puoliajalla, sillä Bluesin energitaso oli täysin eri luokkaa, kuin avausjaksolla.

49 minuutin kohdalla Thiago Silva jäi täysin vapaaksi ja puski kulmapotkusta takanurkkaan ottelun avausosuman. Tottenhamin Dele Alli koitti vartioida brasilialaista, mutta jätti työnsä puolitiehen. Maalin jälkeen kotijoukkue näytti todella aseettomalta, eikä se tiennyt miten päästä pois Chelsean voimakkaan paineen alta.

57 minuutin kohdalla vierasjoukkueen prässi tuotti tulosta. Mateo Kovačić, sekä Antonio Rüdiger saivat riistettyä pallon Tottenham-puolustukselta. Kovacic syötti keskelle ja N’Golo Kanté laukoi Eric Dierin ja tolpan kautta ohi hölmistyneen Hugo Llorisin. Peli näytti ratkenneen Chelsean toiseen maaliin.

Tottenham yritti tulla otteluun mukaan ja se pystyikin luomaan muutamia pidempiä pallonhallintajaksoja. Spurs pysyi kuitenkin Chelsean puolustusmuodon ulkopuolella, eikä rangaistusalueelle ollut juurikaan asiaa.

Tottenhamin näennäisen hallinnan aikana Chelsea pystyi hyökkäämään muutaman kerran vastaan ja oli lähellä lisätä johtoasemaansa. Lukaku jatkoi hyvää tarjoiluaan, mutta varsinkin kentälle tullut Timo Werner oli epävarma maalintekotilanteissa.

Kun peliä oli pelattu 92 minuuttia Chelsea iski jälleen erikoistilanteen seurauksena. Silva voitti pääpallon kulmapotkusta ja pallo päätyi laitaan Wernerille. Saksalainen jatkoi keskelle, josta Rüdiger tälläsi ottelun päätöslukemat.

Chelsea näytti ottelussa kaapin paikan. Tottenhamin esitys oli kotiyleisen edessä todella hengetön, joukkueen parhaan pelaajan ollessa maalivahti Lloris.

Uutisen nimiä korjattu klo: 22:11

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga