Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamissa juhlittu Jesse Lingard ratkaisi Manchester Unitedille voiton vanhaa seuraansa vastaan

Jesse Lingard
AOP

Entinen West Hamin lainapelajaaja Jesse Lingard ratkaisi Manchester Unitedille voiton entistä seraansa vastaan sunnuntain jännitysnäytelmässä.

Manchester United voitti jännittävien vaiheiden jälkeen West Hamin Valioliigassa 2-1 sunnuntaina. Ottelun ratkaisijaksi nousi West Hamissa viime kauden lopun lainalla viettänyt Jesse Lingard.

Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla vaihdosta sisään tullut Lingard pelasi itselleen vetopaikan West Hamin boxin sisällä ja laukoi upealla vedolla isännät voittoon. West Ham maalivahti Łukasz Fabiański oli aivan maali ylänurkkaan suuntautuneen vedon edessä voimaton.

Lingard ei  osumaansa tuulettanut kunnioituksesta vanhaa seuraansa kohtaan. Englantilainen vietti viime kauden lopun lainalla West Hamissa, missä miehen hieman sivuraitelle ajautunut ura lähti jälleen nousukiitoon. 16 pelaamassaan ottelussa Hammers-paidassa Lingard iski yhdeksän maalia ja antoi viisi maalisyöttöä.

Kesän siirtoikkunan aikaan puhuttiin myös miehen pysyvästä siirrosta West Hamiin, mutta Manchester United ei ollut valmis englantilaisesta luopumaan. Manageri Ole Gunnar Solskjaerillä oli Lingardille paikka suunnitelmissaan ja norjalainen teki Hammers-manageri David Moyesille selväksi, ettei Lingard Old Traffordilta lähtisi.

Punaisten paholaisten ottelu Valioliigassa selvensikin varmasti epäilijöille, miksi Solskjaer halusi Lingardin pitää. Englantilaisen huikea osuma varmisti Unitedille voiton.

”Jesse oli melko selvä päätöksessään, että hän halusi taistella paikastaan ja olla osa Manchester Unitedia. En voi puhua Jessen puolesta, mutta hän todella antaa panoksensa joukkueessa nyt”, Solskjaer kommentoi ottelun jälkeen uutissivusto Goalin mukaan.

Lingard kommentoi tyytyväisenä ottelua pelin päätyttyä SkySportsin haastattelussa. Mies kertoi olevansa tyytyväinen voitto-osumaan, mutta kiitteli myös West Ham-faneja lämpimästä tervetulosta takaisin London Stadionille.

Voittomaali on Lingardille myös henkilökohtaisesti tärkeä onnistuminen – erityisesti alkuviikon Mestarien liigan epäonnistumisen jälkeen.

Lingard ei ollut Unitedin ainut onnistuja illassa. Cristiano Ronaldo toi punaiset ensimmäisellä jaksolla tasoihin neljännellä osumallaan United-paidassa. Ottelun kenties suurimmaksi sankariksi nousi kuitenkin maalivahti David De Gea, joka pelasti ottelun lisäajalla vielä Hammersin rangaistuspotkun.

Voiton luultiin jo olevan Unitedin hallussa, mutta lisäajan viimeisellä minuutilla Luke Shaw pelasi palloa rangaistusalueella kädellään ja West Ham pääsi yrittämään tasoitusta yhdestätoista metristä. Vaihdosta rangaistuspotkua laukomaan tullut Mark Noble epäonnistui kuitenkin vedossaan ja De Gea onnistui sen torjumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga