Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Cityn loukkaantumistilanne karua luettavaa – Guardiolan vaihtoehdot tiistain liigacuppiin vähissä

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn loukkaantuneiden lista on karua luettavaa ja manageri Pep Guardiolalla on vaihtoehdot tiistain liigacupin kamppailuun vähissä.

Pep Guardiolalla ovat vaihtoehdot tiistain Wycombe kamppailuun vähissä. Espanjalaismanageri kertoikin seuran kotisivuilla antavansa useille nuorille pelaajille mahdollisuuden tiistain liigacupin ottelussa.

Rodrigo, Aymeric Laporte, John Stones sekä Oleksandr Zinchenko ovat näillä näkymin ainakin tiistaina ulkona Cityn kokoonpanosta pieneten kolhujen vuoksi. Myös İlkay Gündoğan on mitä luultavammin tiistaina sivussa.

”Rodgilla on jokin lihasvamma – ei vakava, mutta en tiedä kuinka monta päivää hän on sivussa, lääkäri ei osannut sanoa sitä vielä varmaksi”, Guardiola kommentoi seuran kotisivuilla.

Guardiola toivoo myös voivansa antaa puolustupäässä kovia minuutteja pelanneille Ruben Diasille sekä Joao Cancelolle ansaittua ja arvokasta lepoaikaa tiistaina. Joukkueella on liigacupin jälkeen kahden seuraavan viikon aikana erittäin kovat kolme ottelua edessä Valioliigassa sekä Mestarien liigassa. Valioliigassa Cityllä on vastassa sarjakärjessä majailevat Chelsea sekä Liverpool ja Mestarien liigassa se matkaa Paris Saint-Germainin vieraaksi.

”Ruben on pelannut tähän mennessä täydet minuutit ja Joao myös, joten en usko, että he pelaavat tiistain pelissä.”

Kun liigacupin kolmannella kierroksella on ennalta ”helpompi” vastustaja tiedossa, käyttää Guardiola tilaisuuden hyväkseen ja varmistelee ykkösmiehistönsä kuntoa tuleviin kamppailuihin. Peliaikaa on siis mitä luultavammin reilusti luvassa tiistaina joukkueen nuorille lupauksille.

”Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin peluuttaa nuoria pelaajiamme. Teemme päätökset alkuviikosta, mutta tämä on hieno mahdollisuus akatemian nuorillemme, sitä varten he täällä ovat.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga