Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Daniel Farke Norwichin kauden alusta: ”En hautaa Norwichia elävältä”

Daniel Farke
AOP

Daniel Farken valmentama Norwich City on aloittanut kautensa todella heikosti. Teemu Pukin edustaman seuran viisi ensimmäistä ottelua ovat kaikkia päättyneet tappioon ja maalintekoon on pystynyt ainoastaan suomalaistähti Pukki, joka on osunut kuluvalla kaudella kahdesti. Maaliero on rapeat 12 maalia pakkasella.

Norwichin alkukauden otteluohjelma on ollut todella kova sillä se kohtasi ensimmäisellä neljällä kierroksella Manchester Cityn, Liverpoolin, Leicesterin ja pahasti rämpineen Arsenalin, joka kuitenkin kuuluu Valioliigan suuriin. Näistä otteluista ei paljoa odotettukaan, mutta viime viikonlopun tappio toiselle nousijajoukkueelle Watfordille oli kova pala purtavaksi Farkellekin.

– Ollaan rehellisiä, ensimmäinen ottelu, joka todella merkkasi oli kotiottelu Watfrodia vastaan, Farke sanoi haastattelussa.

– Kyllä me hävisimme ottelun ja totta kai se oli pettymys, mutta me olemme tosissamme sanoessamme, että olemme kolme pistettä perässä suunnitelmaamme – se ei ole hyvä asia.

– Tiedän, että on tärkeää olla rehellinen, mutta en aio haudata Norwichia elävältä, on tärkeää pysyä positiivisena, Farke jatkoi.

Norwichin seuraava ottelu on tiistaina pelattava Carabao Cupin ottelu Liverpoolia vastaan. Farke on luottavainen, että joukkue pystyy hyvään suoritukseen ja etenemään jatkoon altavastaajina.

– Huomenna edessä on eri kilpailu ja me tiedämme olevamme cup-joukkue, olemme todistaneet sen useita kertoja viime vuosina. Tahdomme ehdottomasti mennä seuraavalle kierrokselle ja voittaa suuren suosikin Liverpoolin, Farke sanoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga