Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedin Alex Telles on toipunut ja palannut joukkueensa vahvuuteen – Pystyykö brasilialainen horjuttamaan Luke Shawn valta-asemaa?

Alex Telles
AOP

Manchester Unitedin laitapuolustaja Alex Telles on jälleen valmis palaamaan tositoimiin loukkaantumisensa jäljiltä. Mies ole vielä pelannut Valioliigaa tällä kaudella loukattuaan nilkkansa heinäkuussa.

Brasilian maajoukkuepelaajan Alex Tellesin alku Manchester Unitedissa ei ole ollut helppo. Saavuttuaan viime kaudella Englantiin mies sairastui koronavirukseen, josta toivuttuaan hän kärsi loukkaantumisista.

Telles pysyi harjoituskaudella terveenä, kunnes satutti nilkkansa heinäkuussa pelatussa ottelussa Derby Countya vastaan. Kauden avaus jäi väliin, mutta brasilialainen kertoo olevansa valmis keskiviikkona pelattavaan Carabao Cupin otteluun West Hamia vastaan.

Joukkueet kohtasivat toisensa sunnuntaina Valioliigassa, jolloin United oli 2-1 parempi tiukan väännön jälkeen.

’’Tällä hetkellä minusta tuntuu hyvältä. Asioita tapahtuu jalkapallossa, enkä ollut iloinen, kun loukkaannuin. Yritin kuitenkin nähdä tilanteen valoisan puolen ja saada itseni parhaaseen mahdolliseen kuntoon.’’

’’Olen nyt paljon paremmin valmistautunut, sekä vahvempi niin henkisesti, kuin fyysisesti. Olen kehittynyt pelaajana, joten on hienoa olla taas joukkueen käytettävissä. Aina kun saan tilaisuuden pelata tulen tekemään kaikkeni Unitedin voiton eteen.’’

’’Valmistautuminen otteluun on samanlainen, kuin kohdatessamme heidät sunnuntaina. Vaikka pelaamme kotiyleisömme edessä, uskon, että ottelusta tulee erittäin haastava. Me olemme kuitenkin valmiina ja haluamme tottakai voittaa edetäksemme jatkoon.’’

ManU:n päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær teki viime vuonna tässä vaiheessa Carabao Cupia suuria muutoksia joukkueen avauskokoonpanoon. On siis luultavaa, että niin käy myös tällä kerralla, joten Tellesillä on hyvät mahdollisuudet päästä kentälle.

Telles siirtyi Englantiin kovin odotuksin viime vuonna FC Portosta. Mies oli Portugalin pääsarjassa pelatessaan koko Euroopan tehokkain laitapuolustaja, joten hänen varaansa laskettiin Unitedissa paljon.

Hän pelasi viime kaudella kuitenkin vain 23 ottelua Punaisten Paholaisten paidassa, Luke Shawn oltua selkeä ykkösvalinta vasemman laitapuolustajan tontille. Tellesillä tulee olemaan täysi työ päästäkseen englantilaisen edelle joukkueen nokkimisjärjestyksessä.

Lähde: Birmingham Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga