Manchester City voittoon huippukamppailussa

Gabriel Jesus

Manchester City otti Valioliigan kärkikamppailussa hienon voiton Chelsean vieraista ja nousi ainakin hetkeksi jaetulle toiselle sijalle Valioliigassa.

Manchester City juhli voittoa lauantain ensimmäisessä Valioliiga-kierroksen ottelussa, kun joukkue haki Lontoosta Chelsean vieraista voiton Gabriel Jesusin toisen puoliajan maalilla 1-0 -lukemin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli maaliton, vaikka Cityllä oli paikkansa siirtyä johtoon, mutta Edouard Mendy sekä Chelsean puolustus kesti paineen.

Toisella jaksolla City onnistui heti kahdeksan minuutin jälkeen maalinteossa, kun Jesus onnistui iskemään kauden toisen maalinsa. Vieraiden johtomaalin jälkeen Chelsea pääsi peliin paremmin kiinni ja Romelu Lukaku iskikin pallon kertaalleen maaliin, mutta kotijoukkueen tasoitus hylättiin, sillä tilannetta edelsi paitsio.

Chelsea pelaa ensi viikolla Juventuksen vieraana Mestarien liigassa ja lokakuun toinen päivä on vuorossa kotiottelu Valioliigassa Southamptonia vastaan. City pelaa seuraavan ottelunsa myös Mestarien liigassa ensi viikolla, kun vastaan asettuu vierasnurmella PSG, joka aloitti Mestarien liigan lohkovaiheen tasapelillä Club Bruggen vieraana. Lokakuun kolmas päivä City matkustaa Valioliigassa Liverpoolin vieraaksi huippuotteluun.