Mestarien liiga

Inter ja Shahktar hinkkasivat maalittoman – Ajax kaatoi Besiktasin

Ajax kaatoi Besiktasin mestarien liigassa.

Mestarien liigan alkuillan kahdessa ensimmäisessä ottelussa nähtiin yhteensä kaksi maalia, kun Ajax Hollannissa nähtiin maaleja, mutta Ukrainassa ei nähty.

Ajax otti Mestarien liigan lohkovaiheen toisen voittonsa, kun joukkue onnistui kaatamaan kotikentällään Besiktasin 2-0 -lukemin.

Ottelun molemmat maalit nähtiin avausjaksolla, kun Steven Berghuis naulasi pelin ensimmäisen maalin reilun vartin jälkeen.

Norsunluunrannikolta kotoisin oleva hyökkääjä Sebastian Haller vei vielä ennen taukoa kotijoukkueen jo kahden maalin johtoon. Hallerille maali oli Mestarien liigassa viides tällä kaudella, sillä hyökkääjä osui ensimmäisessä ottelussa neljä kertaa Sporting Lissabonin verkkoon.

Läpi 90 minuutin Ajax oli loukkaantimisista kärsivää turkkilaispamppua vahvempi ja ansaitsi voittonsa.

Ukrainassa Shahktar Donetsk onnistui avaamaan Interin tavoin pistetilinsä Mestarien liigassa, kun joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin. Inter taipui avausottelussa kotonaan Real Madridille ja Shahktar koki Sheriff Tiraspolin vahvemmakseen.

0-0 -tasapeli oli näille joukkueille kolman perättäinen, sillä nämä joukkueet eivät onnistuneet viime vuonnakaan iskemään toisiaan vastaan maalia Mestarien liigan alkulohkovaiheessa.

Lähempänä voittoa oli kuitenkin kotijoukkue, joka hallitsi toisella jaksolla palloa ja loi muutaman todella vaarallisen maalintekopaikan.