Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Messille ensimmäinen maali PSG:n paidassa

Lionel Messi ja Neymar.
AOP

PSG kaatoi Manchester Cityn Mestarien liigan tiistain huippuottelussa. Lionel Messi onnistui ensimmäistä kertaa maalinteossa uudessa joukkueessaan.

PSG pelasi vahvan kotipelin Manchester Cityä vastaan Pariisissa ja otti hienon 2-0 -voiton.

Ottelun kummallakin puoliajalla nähtiin yksi maali, kun ensimmäisellä jaksolla kahdeksan minuutin jälkeen puolustaja Idrissa Gueye tykitti boxin sisältä pallon aivan ristikkoon kovalla voimalla.

2-0 -maali nähtiin toisen puolivälin jälkeen, kun PSG lähti terävään Kylian Mbabben ja Lionel Messin toimesta. Messi antoi pallon boxin sisälle Mbabbelle, joka jätti pallon 16 metrin rajalle, josta argentiinalaistähti tykitti pallon yläkulmaan ohi Edersonin.

Ottelussa Manchester City oli vahvempi ja loi reilusti enemmän maalintekopaikkoja kuin kotijoukkue, mutta lukuisat vedot boxin sisältä olivat helppoja Gianluigi Donnarummalle torjuttavaksi. Toisella jaksolla City sai entistäkin paremman paineen PSG:n maalille, kun englantilaishyökkääjä Phil Foden otettiin kentälle, mutta vierasjoukkue ei maalinteossa onnistunut, kun kotijoukkue puolusti äärimmäisen hyvin boxia.

Mestarien liigan tiistain tulokset

Ajax vs. Besiktas 2-0
Shahktar Donetsk vs. Inter 0-0
AC Milan vs. Atletico Madrid 1-2
FC Porto vs. Liverpool 1-5
Real Madrid vs. Seriff Tiraspol 1-2
Red Bull Leipzig vs. Club Brugge 1-2
Dortmund vs. Sporting Lissabon 1-0
PSG vs. Manchester City 2-0

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga