Mestarien liiga

Ronaldosta Manchester Unitedin sankari “Fergie timella”

Christiano Ronaldo

Manchester United nousi voittoon Villarrealista Mestarien liigan toisella ottelukierroksella. Joukkue oli vielä reilu 30 minuuttia ennen loppua tappiolla, mutta onnistui voittamaan ottelun.

Manchester United otti ensimmäisen voittonsa tämän vuoden Mestarien liigassa, kun joukkue kaatoi Old Staffordilla Villarrealin 2-1 -lukemin.

Toukokuussa Villarreal oli näiden joukkueiden kohtaamassa Eurooppa liigan finaalissa parempi samoin 2-1 -lukemin rangaistuspotkukisan jälkeen, joka ratkesi maalivahti David de Gean epäonnistumiseen 11. parissa.

Mestarien liigan lohkovaiheessa ei pilkkuja lauottu vaan paremmuus selvisi 90 minuutin ja “Fergien timen” kuluessa. Villarreal siirtyi toisen jakson alussa Paco Alcacerin maalilla vierasjohtoon. Seitsemän minuuttia myöhemmin brassipuolustaja Alex Telles tasoitti pelin 1-1’n.

Ratkaisuun saamiseksi tarvittiin kaikki mahdolliset sekunnit ja ratkaisun iski kukas muukaan kuin paluun Manchester Unitedin riveihin tehnyt Cristiano Ronaldo, joka naulasi pienestä kulmasta lisäajan viidennellä minuutilla kotijoukkueen johtoon.

Kahden ottelun jälkeen F-lohkoa johtaa Atalanta ja Manchester Unitedin ensimmäisellä kierroksella kaatanut Young Boys on toisena. Villarreal on yhden pisteensä kanssa pahnan pohjimmaisena.