Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

HJK hankki maajoukkuehyökkääjä Pyry Soirin

Pyry Soiri hyökkääjä HJK
AOP

Veikkausliiga-joukkue HJK on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Pyry Soirin kanssa.

Ulkomaankiertueelta kotiin palannut Suomen ja Namibian kaksoiskansalaisuuden omistava Pyry Soiri on viimeksi edustanut Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Esbjerg fB:tä. Juoksuvoimainen laitapelaaja omaa kokemusta ulkomailta myös Valko-Venäjän ja Itävallan pääsarjoista.

MYPA:n kasvatti ehti pelata kasvattajaseuransa lisäksi Suomessa lainalla JäPS:ssä ja KTP:ssä ennen siirtoaan VPS:ään. VPS:n jälkeen matka jatkui Valko-Venäjän FK Šah’tsjor Salihorskiin ja sieltä Itävallan FC Admira Wacker Mödlingiin ennen siirtoa Tanskaan heinäkuussa 2019.

HJK:n urheilutoimenjohtaja Miika Takkula iloitsee uudesta kasvosta joukkueessa.

– Hienoa, että päästiin pelaajasopimukseen hyvässä peli-iässä olevan kotimaisen maajoukkuepelaajan kanssa. Pyryn pelaajaprofiili istuu loistavasti HJK:n pelitapaan.

Soiri liittyy heti joukkueen harjoitusvahvuuteen, mutta siirtoikkunan ollessa kiinni HJK ei voi rekisteröidä pelaajaa pelaavaan kokoonpanoon ennen tammikuuta 2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset