Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara hermostui Ilveksen Doni Arifin törkytemppuun

Vesa Vasara päävalmentaja FC Honka
AOP

Ilves varmisti paikkansa miesten jalkapalloliigan yläjatkosarjassa 0-0-kotitasapelillä Honkaa vastaan Ratinassa sunnuntaina. Ottelun aikana nähtiin kuitenkin ikävä välikohtaus, joka suututti Hongan päävalmentaja Vesa Vasaraa.

Ilveksen iltapuhteesta olisi voinut tulla todella vaikea, jos Doni Arifi ei olisi selvinnyt keltaisella kortilla kostoretkestään Hongan Luis Henriquen suuntaan avausjaksolla. Aikaisemmin ottelun 32. minuutilla Henrique taklasi kömpelösti Arifia. Molemmat kaatuivat maahan, Henrique Arifin päälle. Kiukustunut Arifi ryntäsi sivurajalla välittömästi Henriquen perään, tarttui tätä hartioiden ja niskan alueelta ja väänsi maahan.

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara arvioi, että tilanteessa täyttyivät päällekarkauksen tunnusmerkit.

– Mitä minä näin, oli ihan järkyttävää toimintaa. Juostaan ihmisen perässä ulos kentältä ja käydään oikeasti kimppuun, niin miksei siitä tule punaista, Vasara ihmetteli.

– Pitää katsoa videolta vielä, näinkö oikein.

Vielä viime kaudella Hongan organisaatioon kuulunut Arifi tiedosti itsekin, että selvisi tilanteesta vähällä.

–  Vähän kadun sitä. Tunteet olivat pinnassa, ja tönäisin Henriquen maahan, Arifi kertoi.

–  Kävi hyvä tuuri ettei tullut punaista. Pitäisi pystyä paremmin pitämään pää noissa kylmänä.

Ilves nousi kuudenneksi ja yläloppusarjaan huimalla viiden ottelun loppukirillä, joissa se ei päästänyt maaliakaan. Honka sijoittui runkosarjan kahdeksanneksi ja jatkaa kauttaan alajatkosarjassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga